Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Huis in Limburg is te koop voor 85 Bitcoins, Is dit de toekomst van de Euro?

Een eigenaar van een woning in Limburg heeft zijn huis te koop gezet voor bitcoins. De vraagprijs voor deze woning bedraagt 85 bitcoins, omgerekend zal dat ongeveer 300.000 Euro zijn.

De woningeigenaar heeft zijn besluit om zijn huis op deze manier te verkopen weloverwogen genomen. De eigenaren hebben er lang over nagedacht, maar het vertrouwen in de Bitcoin is zo groot dat ze er beiden van overtuigd zijn dat het een hele goede stap in hun leven is.

Ook vertelde een van de eigenaren, die zich al jaren bezighoudt met bitcoin, ook rekening te houden met de mogelijkheid van een koersval. “In het ergste geval verkoop ik dan mijn huis voor 100.000 of zelfs 1.000 euro.”

Het is niet het eerste huis wat in ruil voor Bitcoin is aangeboden in 2014 stond er een huis in Rotterdam te koop voor 877,5 Bitcoin met koers van de digitale munt toen zou dat ca 300.000 euro zijn geweest, jammer dat ze het niet hebben verkocht voor Bitcoins anders was dat nu ruim 3 miljoen waard geweest.

Wij van Voesenek Vastgoed kopen iedere woning ook voor iedere valuta, wenst u graag Bitcoins voor uw woning dan doen wij dat.

Voesenek Vastgoed, direct zekerheid met de makelaar die zelf koopt.

Klik hier voor meer informatie.

Terug

Heeft u nog vragen?