Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Wilt u direct uw huis verkopen?

Bent u in een situatie terecht gekomen dat u zo snel mogelijk uw huis wilt verkopen? Voesenek Vastgoed koopt huizen direct op. Bij ons bent u altijd verzekerd van een snelle afwikkeling tegen een hoog bod!

Het verschil tussen Voesenek Vastgoed en een makelaar is dat wij uw huis zelf kopen.

Daardoor bent u op een snelle manier altijd verzekerd van resultaat. Indien gewenst, kunnen wij direct ter plaatse een bod uitbrengen. Doordat wij financieel alles in eigen beheer regelen, zijn wij niet afhankelijk van derden. 

Wij bieden zonder voorbehoud.

Nadat wij uw woning hebben gezien doen wij u een definitief bod. Dat doen wij zonder ontbindingen als bijvoorbeeld financieringsvoorbehoud, bouwtechnische keuringen, taxaties e.d. 

De gemaakte afspraken leggen we vast in een koopovereenkomst.

Wanneer we overeenstemming hebben over de prijs en andere zaken zullen we deze gemaakte afspraken in een koopovereenkomst vermelden. Dan heeft u na het ondertekenen uw woning 100% verkocht.

De overdracht van uw woning bij de notaris.

Nadat wij de getekende koopovereenkomst, waar onze afspraken in staan vermeld hebben doorgezonden naar de notaris zal deze contact met u opnemen om een afspraak te maken voor het "transport". Daarmee wordt bedoeld dat dan het eigendom officieel overgaat naar ons en u het bedrag wat wij afgesproken hebben ontvangt op uw rekening. Uiteraard is een voorschot op de koopsom mogelijk bij ons.

Meer over ons

Minder over onze werkwijze maar wel over onze geschiedenis leest u HIER

Heeft u nog vragen?