Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Voesenek Vastgoed is een onderneming die zich heeft gespecialiseerd in het direct opkopen van woningen.

Dit is Voesenek Vastgoed anno nu, maar daar gaat een boeiende geschiedenis aan vooraf. Die geschiedenis is een goed voorbeeld hoe genen kunnen worden doorgegeven.

 

  • Het verhaal begint in de jaren'20. Overgrootvader Cornelis Voesenek startte toen met het handelen in stukken grond en landbouwgrond in en rond Prinsenbeek. Er ontstond een levendige handel in landbouwgrond zowel via verhuur als ruilen.
  • Zijn zoon Sjef Voesenek, grootvader dus, raakte eveneens enthousiast, stortte zich ook in dat vak en vergrootte het grondbezit en de daarmee gepaard gaande handel.
  • Inmiddels stond in de jaren'70 weer een nieuwe generatie klaar in de persoon van Kees Voesenek. Hij verlegde de aandacht naar vastgoed. Vanuit Breda bloeide zijn onderneming via de aankoop van vastgoed verder op. Een succes gebaseerd op oprechte handelsgeest, waarbij zowel zakelijke als particuliere relaties konden rekenen op vakkundig advies en betrouwbare omgang. Kees had ook een zoon aan wie hij zijn handelsgenen onbewust had meegegeven.
  • Sepp Voesenek deed dus zijn intrede en daarmee zijn we bijna beland in het heden. Na het overlijden van zijn vader (Kees) kwam de onderneming in handen van Sepp Voesenek.
  • Zoals zo vaak brengt nu ook Sepp de onderneming naar een hoger niveau. Zijn bouwkundige studie komt eens temeer van pas en samen met de stimulans van zijn vader, de voorafgaande opleidingen en de kennis van de markt maakt Voesenek Vastgoed van nu een onderneming die staat als een huis. Vanuit de vestiging in Bavel (Breda) werkt Sepp met een enthousiast team, waarbij elk lid zijn specialisme heeft maar tevens een allrounder is.

Voesenek Vastgoed heeft zich dus gespecialiseerd in het direct opkopen van huizen, appartementen en beleggingspanden.

Daarmee worden veel klanten bediend die om wat voor reden dan ook hun huis (soms snel) willen verkopen. Het is bij Voesenek Vastgoed niet alleen het zakelijke aspect dat tot het huidige succes heeft geleid. De menselijke en begripvolle benadering dragen daar hun steentje aan bij. Transparantie en afspraken nakomen zijn even belangrijk. Geen hoogdravend vakjargon maar voor iedereen begrijpelijke taal, waarbij de klant voorop staat. En geen "van negen tot zes mentaliteit", Sepp en zijn team staan direct voor iedereen klaar. De lijst met positieve referenties groeit dan ook gestaag.

De bagage is een ervaring van meer dan 35 jaar, veel vakkennis en een op de klantgerichte werkwijze. Ons kerngebied is Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Wij werken op basis van zakelijk correcte afspraken; een woord is een woord. Het hele team van Voesenek Vastgoed communiceert met iedereen in begrijpelijke taal. De basis om misverstanden te voorkomen.

Wij zijn trots op onze referenties, lees ze hier.

Uw huis laten kopen door Voesenek Vastgoed zult u tevens ervaren als een prettige wijze van ontzorgen.

Neem vrijblijvend contact met ons!

Heeft u nog vragen?