Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u veelgestelde vragen met een kort en bondig antwoord. Staat uw antwoord hier niet bij of is deze niet volledig, aarzel niet om contact met ons te nemen. Wij staan u graag te woord.

Is verkopen via Voesenek Vastgoed |Dewoningkoper gratis?

Wij rekenen voor de aankoop van uw woning geen bijkomende kosten. Een gesprek of aanvraag bij ons geheel vrijblijvend en kosteloos. Uw woning is direct verkocht 

Zijn jullie betrouwbaar?

Natuurlijk zijn wij betrouwbaar maar we beseffen ook dat onbetrouwbare bedrijven dit zullen zeggen. Wij als vastgoedbedrijf bestaan al meer dan 35 jaar, als we niet betrouwbaar zouden zijn dan hadden wij deze respectabele leeftijd niet. Ook worden alle afspraken bij een notaris vastgelegd.

Wanneer ontvang ik bericht na het achterlaten van mij gegevens?

Wij streven erna om uw aanvraag binnen 1 dag te beantwoorden.

Verkopen met achterstallig onderhoud?

Geen enkel probleem. Ook al heeft uw woning achterstallig onderhoud of is het huis gedateerd dan kunt u de woning gewoon bij ons aanbieden.

Mag ik meubilair achterlaten?

Wij nemen graag uw zorg over en nemen al uw overbodige spullen ook van u over, zelfs willen wij u met een verhuizing graag helpen. Ook dit is voor ons geen enkel probleem.

Wanneer is jullie bod gegarandeerd?

Als u een bod van ons ontvangt via de telefoon of mail ontvangt is dat slechtst een indicatie, hier kunt u nog geen rechten aan ontlenen

Wanneer is mijn woning verkocht?

Na bezichtiging door ons en overeenstemming over de prijs wordt er een schriftelijke koopovereenkomst opgesteld en is de verkoop definitief rond.

Mijn woning staat al te koop bij een makelaar, is dat een probleem?

Ook al staat uw huis inmiddels te koop bij een makelaar of bemiddelaar dan kunt u uw woning bij ons aanbieden. Wij gaan discreet om met uw informatie, wij zullen uw makelaar zelf nooit benaderen.

Moet ik direct verhuizen?

Nee, u mag met ons afspreken wanneer u de woning wilt verlaten zelfs nadat wij de woning gekocht hebben.

Mag ik mijn woning terughuren?

Bent u op leeftijd en wilt u beschikken over uw overwaarde maar niet verhuizen. Wij kopen dan uw woning en verzorgen voor al het nodige onderhoud van uw woning in ruil voor huur. Ook willen wij zelfs aanpassingen maken zodat u nog langer van uw woning kan genieten.

Kan ik een voorschot ontvangen?

U kan een voorschot op de koopsom ontvangen, direct na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Heeft u nog een vraag?

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog steeds één of meerdere vragen? Neemt u dan contact met ons. Wij helpen u heel graag verder!