Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Direct uw huis verkopen!

Direct uw huis verkopen!

Bezit u op dit moment een interessant huis dat u, door welke omstandigheden dan ook, graag snel en met zekerheid wil verkopen? Bij een gewenst snelle verkoop van uw huis staat Voesenek Vastgoed voor u klaar.

Wij zijn de specialist op het gebied van het kopen van onroerend goed. Wacht niet langer, laat ons een bod doen op uw woning en voor u het weet woont u zonder zorgen in uw nieuwe huis. Een bezichtigingsbezoek is gratis en zonder verdere verplichtingen.

Direct uw huis verkopen; wanneer is het van belang?
 
In diverse situaties is het erg belangrijk dat u direct uw huis kunt verkopen, situaties waarmee u ook zomaar eens te maken zou kunnen krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een echtscheiding, het verliezen van een baan, een faillissement of een woning die u uit een erfenis heeft verkregen. In al de zojuist genoemde gevallen kan het heel belangrijk zijn om het huis zo snel mogelijk te verkopen, u kunt dan verder en een nieuwe weg in slaan. Als u uw huis laat opkopen, hoeft u niet meer te wachten op een koper. Huizen staan tegenwoordig over het algemeen redelijk lang te koop. En dat veroorzaakt vaak onnodig (nog meer) problemen.

Huis verkopen zonder makelaar
Met het verkopen van uw huis aan Voesenek Vastgoed kunt u duizenden euro’s aan makelaars- en bemiddelingskosten besparen. Makelaars rekenen na verkoop van uw huis nog 1,6% makelaarscourtage. Daarnaast kan een makelaar niet garanderen dat uw huis snel verkocht wordt. Wij kunnen u dat wel garanderen, want wij kopen zelf en bieden u direct zekerheid. Heeft u al een makelaar in de hand? Geen nood, er wordt bij Voesenek Vastgoed nooit contact opgenomen met uw verkopend makelaar

Heeft u nog vragen?