Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Verkopen en terughuren

Verkopen en terughuren

Woning verkopen en terughuren

U wilt graag snel uw huis verkopen, bijvoorbeeld omdat u binnenkort naar een ander (verzorgings) huis gaat, maar wil niet op straat komen te staan in de tussenliggende periode? Wellicht is het verkopen en terughuren van uw woning iets voor u. Voesenek Vastgoed helpt u graag door uw huis te kopen en aan u te verhuren totdat u in het verzorgingstehuis terecht kan. Met meer dan 35 jaar ervaring is Voesenek Vastgoed een betrouwbaar en betrokken vastgoedbedrijf dat gespecialiseerd is in kopen, ontwikkelen, renoveren, verkopen en verhuren.

Ouderen woning verkopen en terughuren

Ouderen die in aanmerking komen voor een verzorgingstehuis moeten vaak wachten totdat ze daar terecht kunnen. Wel wensen veel ouderen in een dergelijke situatie om hun huis zo snel mogelijk te verkopen, zodat ze naar het verzorgingstehuis kunnen, zonder dubbele woonlasten. Echter willen de ouderen wel voorkomen dat ze op straat komen te staan in de tussenliggende periode dat ze moeten wachten op een plek in het verzorgingstehuis. Door uw huis te verkopen aan Voesenek Vastgoed en vervolgens weer terug te huren kunt u deze periode overbruggen. U kunt dan zo lang als nodig op uw vertrouwde plek blijven wonen.

Verkoop en verhuur woning

Met het verkopen en terughuren van uw huis aan Voesenek Vastgoed zorgen wij ervoor dat u geen onderhoudskosten meer heeft. Wij onderhouden uw woning en zijn zelfs bereid om eventuele aanpassingen te doen, zodat u voorlopig nog comfortabeler woont. Nadat u akkoord bent gegaan met ons bod op uw woning en de huur is vastgesteld, wordt de koopsom netto naar u overgemaakt via de notaris. Op dat moment is uw woning voor 100% verkocht, hoeft u niet meer stil te staan bij het onderhoud en kunt u in uw vertrouwde omgeving blijven wonen totdat u in het verzorgingshuis terecht kan. Uiteraard wordt alles netjes in samenspraak met u geregeld en via de notaris vastgelegd zodat u zolang als u wilt met een gerust hart in uw huis kunt blijven wonen.

Contact woning verkopen en terughuren

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot het verkopen en terug huren van uw huis? Vul dan dit formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Alle afspraken die u met ons maakt worden bij een notaris vastgelegd. Duidelijk, eerlijk en gemakkelijk!