Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Ruim 35 jaar ervaring

Ruim 35 jaar ervaring

Wij kopen al meer dan 35 jaar huizen in alle soorten en maten van huis eigenaren die om diverse redenen willen verkopen. Dit voor de meest uiteenlopende redenen. Ook bijvoorbeeld als u een huis wilt verkopen uit erfenis? Bij een overlijden moeten er heel wat zaken geregeld worden: de afwikkeling erfenis is zeker geen lichte taak. Denkt u bijvoorbeeld aan het op de hoogte stellen van allerlei instanties, het opzeggen van abonnementen en verzekeringen, het regelen van bankzaken en het doen van aangifte voor zowel inkomstenbelasting als erfbelasting.

Wat kunnen wij o.a voor u betekenen?
Verder moet natuurlijk de uitvaart geregeld worden, is het zaak de woning te ontruimen en eventueel te verkopen, moet de boedel verdeeld worden onder de erfgenamen …Bij verkoop dient u de woning normaliter leeg en bezemschoon op te leveren. Meestal is dat geen probleem aangezien u uw huisraad gewoon wenst mee te verhuizen maar in bepaalde gevallen is het juist zeer wenselijk om bijvoorbeeld de meubelen, kasten, etc. achter te kunnen laten in de woning. Wij geven u de mogelijkheid om de inboedel geheel of gedeeltelijk achter te laten. Wij kunnen desgewenst zorgdragen voor transport van de huisraad naar een ander adres.

Contact over het verkopen van een huis?
Voesenek Vastgoed denkt graag met u mee. We bespreken graag alle opties en mogelijkheden die het beste bij uw situatie passen. Ongedwongen, eerlijk en duidelijk uw huis verkopen? Neem contact met ons op!

Meer over ons leest u hier!

Heeft u nog vragen?