Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Direct huis verkopen ervaringen

Direct huis verkopen ervaringen

Huis laten opkopen door Voesenek Vastgoed; De ervaringen

Als u uw huis direct wilt laten opkopen door opkopers, is het begrijpelijk dat u benieuwd bent naar de ervaringen van anderen. Ook naar die van de gevestigde naam in Brabant, Zeeland en Zuid-Holland als het om het opkopen van vastgoed gaat: Voesenek Vastgoed. Als u verder leest op deze pagina, ziet u dat wij de laatste 4 reviews over het direct huis verkopen aan ons hebben geplaatst. Alle ervaringen staan HIER helaas soms ook minder goede (gelukkig niet veel).

Over de ervaringen op huis opkopers website's

Tegenwoordig treft u veel sites aan met mooie namen als ‘wij kopen uw woning’ en ‘contant geld voor uw huis’ etc. De ene site ziet er nog professioneler uit dan de andere met daarop nog mooiere ervaringen van mensen. Het lijkt ons vaak te mooi en twijfelachtig of het wel een echt geschreven ervaring is. Als wij er al aan twijfelen hoe kan u dan weten wat een betrouwbaar bedrijf is?

Transparante ervaringen over ons als huizen opkoper

Zijn wij betrouwbaar? Dat zal een belangrijke zorg voor u zijn. Natuurlijk zijn wij betrouwbaar, maar we beseffen ook dat onbetrouwbare bedrijven dit zullen zeggen. Wij als vastgoedbedrijf bestaan al meer dan 35 jaar. Dat kan alleen als je de dienstverlening op een correcte wijze uitvoert. Daarnaast zijn wij een familiebedrijf en gaan graag op een rustige en ongedwongen wijze met je in gesprek. Om er zorg voor te dragen dat alle gemaakte afspraken juist gedocumenteerd worden, laten wij deze contractueel laten vastleggen bij een notaris. 

Om dit kracht bij te zetten hebben wij gekozen voor een transparante manier u te laten zien wat anderen van ons vinden. Er is op Google gelegenheid om een ervaring te schrijven over bedrijven, deze ervaringen worden door Google zelf gecontroleerd op "echtheid" en kunnen dus niet gemanipuleerd worden door de eigenaar van dat bedrijf.

De laatste meest recente over ons geschreven ervaringen ziet u hieronder, voor het complete overzicht klikt u hier of kijkt u onderaan onze website voor de link.

Google Reviews

5 / 5

zeer positieve ervaring met Voesenek Vastgoed. Ik wilde mijn huis snel verkopen zonder tussenkomst van een makkelaar. Dit is zeer zeker gelukt, de ...

5 / 5

zeer positieve ervaring met Voesenek Vastgoed. Ik wilde mijn huis snel verkopen zonder tussenkomst van een makkelaar. Dit is zeer zeker gelukt, de ...

5 / 5

5 / 5

Heeft u nog vragen?