Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Huizen opkoper

Huizen opkoper voor een snelle afhandeling. U wilt snel zekerheid en/of geen dubbele hypotheeklasten? Wij kopen zelf (met of zonder winstdeling). Voesenek Vastgoed is een betrouwbare en betrokken partij die gespecialiseerd is in de aankoop van onroerend goed in en om de regio Brabant, Zeeland en Zuid-Holland

Voor welke reden dan ook een directe verkoop?

Direct uw huis verkopen aan dé huizen opkoper

Wij als huizen opkoper kunnen u een snelle overdracht bieden en desgewenst kan u ook (tijdelijk) in uw woning blijven wonen. Misschien moet u uw nieuwe woning nog verbouwen of zelfs nog zoeken, ook daar helpen wij u, wel zo prettig.

Vrijblijvend bod op uw woning ontvangen?

Over deze huizen opkoper

Wij zijn al sinds 1978 actief op deze markt, hebben dus voldoende kennis en ervaring om u bij te staan. Ons motto is dan ook: Vastgoed in de ruimste zin van het woord. Wij gaan discreet om met uw vragen. Wanneer u uw woning al te koop heeft staan (en een verkoop snelheid nodig heeft) nemen wij geen contact met uw verkopende makelaar.

Meer over ons?

Contact met de huizen opkoper

Voesenek Vastgoed denkt graag met u mee. We bespreken graag alle opties en mogelijkheden die het beste bij uw situatie passen. Wilt u meer informatie of direct een afspraak? Bel dan naar 0768878014 of 0622220229. Wij zijn altijd bereikbaar. Mailen mag natuurlijk ook: info@voesenekvastgoed.com.
Wilt u direct een bod ontvangen? Vul dan ons onderstaand formulier in! Wij helpen u graag verder. Tot snel!

Contact met Voesenek Vastgoed - Huizen opkoper