Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Flexibele oplevering

Flexibele oplevering

Wilt u het huis graag zo snel mogelijk verkopen, omdat u ergens anders wilt gaat wonen maar nog niet weet wanneer u wilt verhuizen? Voesenek Vastgoed helpt u graag om zo snel mogelijk van deze zorg af te komen. Wij kopen uw huis zelf, waardoor u snel zekerheid heeft. Met meer dan 35 jaar ervaring zijn wij de specialist in het opkopen van huizen.

Zit u midden in een scheiding en moet uw huis verkocht worden?
Als u interesse heeft om het huis aan ons te verkopen, wordt er een bezichtiging ingepland. Dit bezichtigingbezoek is geheel gratis en zonder verdere verplichtingen. Na de bezichtiging zal er een bod worden uitgebracht. Wij wijzen u er op dat dit bod lager zal zijn dan de vrije verkoopwaarde van het huis. Dit is niet zo vreemd, want verkoop aan ons kost u niets en wij bieden u gelijk zekerheid. De kosten voor de afwikkeling en overdracht zijn voor onze rekening. Voesenek Vastgoed is de partij als u niet langer wilt en kunt wachten op een koper.

Over Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed is al sinds 1978 actief op de markt en door onze opgedane kennis en ervaring mogen wij ons een betrouwbaar en betrokken vastgoedbedrijf noemen. Wij gaan rustig en ongedwongen met u in gesprek en bekijken samen met u welke opties en mogelijkheden het beste bij uw situatie passen. De notaris legt alle gemaakte afspraken vast en stelt na overeenstemming van de koopsom en de afspraken de koopovereenkomst op. Vervolgens wordt de koopsom direct via de notaris aan u betaald. Bij Voesenek Vastgoed bent u verzekerd van een eerlijke, duidelijke en snelle afwikkeling.

Heeft u nog vragen?