Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Vastgoedhandelaar voor de opkoop van uw huis?

Hedendaags bieden de traditionele manieren van verkoop, zoals een makelaar, niet altijd de zekerheid om een koper te treffen. Het kan een slopende situatie voor u zijn als u het huis steeds maar niet verkocht krijgt - ondanks de moeite die u erin heeft gestoken om de interesse te stimuleren. Sommigen gaan zelfs zo ver dat ze een nieuwe keuken of badkamer laten plaatsen om er maar ervoor te zorgen dat de woning sneller verkoopt. Niemand wilt namelijk met een onverkoopbare woning in de maag zitten. Om die reden is de populariteit van het laten opkopen van huizen door een vastgoedhandelaar, de laatste jaren enorm gestegen.

Voesenek Vastgoed; dé vastgoedhandelaar voor de opkoop van uw woning

Voesenek Vastgoed heeft zijn sporen verdient. We zijn namelijk al 35 jaar een gerenommeerde vastgoedhandelaar als het gaat om het direct opkopen van vastgoed in heel Nederland. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring, weten wij u in uw persoonlijke situatie passende oplossingen te bieden. Betrouwbaarheid, vlotte afhandeling en bovenal het nakomen van afspraken staat bij ons volledig centraal. Als vastgoedhandelaar begrijpen wij bovendien dat de verkoop van uw woning nogal een impact op u kan hebben. Daarom doorlopen wij het proces op uw tempo.

Wat zijn de voordelen van een vastgoedhandelaar t.o.v. de makelaar?

Als vastgoedhandelaar, kunt u bij ons terecht voor de directe verkoop van uw woning. In tegenstelling tot het inschakelen van een makelaar, hoeft u dus niet te wachten op een koper. Bovendien hoeft u geen ellenlange prijsonderhandelingen te voeren met potentiële particuliere verkopers waarbij de kans is dat zij zelfs kunnen afhaken. Voesenek Vastgoed kan namelijk bij de bezichtiging van uw woning, direct een passend en gunstig bod uitbrengen. Zo geniet u van volledige zekerheid!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij bekijken graag hoe wij in uw situatie van betekenis kunnen zijn. Daarom komen wij graag met u in contact om vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken. Wenst u bijvoorbeeld de inboedel achter te laten, hulp bij het verhuizen of zelfs een direct voorschot op de koopsom? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Neem direct contact of vul onderstaande formulier in!