Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Makelaar die zelf koopt

Makelaar die zelf koopt

Direct zekerheid met de makelaar die zelf koopt

Een makelaar, zoals u ze kent van de advertenties op Funda en andere websites zijn aangesloten bij de grotere brancheverenigingen, een makelaar die zelf koopt is eigenlijk geen makelaar maar uw koper voor uw huis.

Voesenek Vastgoed; de makelaar die zelf koopt

Een makelaar mag -altijd- voor een cliënt een huis aankopen. Dit heet aankoopbegeleiding. Hij begeleid de cliënt dan in het aankoopproces en zal namens de cliënt het huis kopen. Dit kan in nauw overleg met de cliënt zijn, die je dan ook zult tegenkomen, maar kan ook op basis van een volmacht zijn. In dat geval zie je enkel de makelaar.

Wij zijn makelaar die zelf koopt, wij kopen zelf uw woning, hierdoor bieden wij u direct zekerheid en in sommige gevallen bieden wij ook nog een winstdeling aan. Zoekt u een makelaar die zelf koopt en u dus een echte garantie geeft dat uw woning direct verkocht is?

Neem contact met ons op!

Wilt u weten wat een makelaar die zelf koopt voor u kan betekenen? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bel dan naar 076-8878014 of 06-22220229 of stuur een e-mail naar info@voesenekvastgoed.com. Voesenek Vastgoed is de makelaar die zelf koopt. Wilt u direct met ons een afspraak inplannen? Vul dan het contactformulier in. Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op