Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Bedrijf die huizen koopt

Bedrijf die huizen koopt

Op zoek naar een bedrijf die huizen koopt?

Het verkopen van uw huis via de traditionele manieren verloopt niet altijd zoals u wenst. Ondanks de moeite die u in uw huis heeft gestoken om deze er fraai er uit te laten zien, heeft de ideale koper nog niet aan uw deur geklopt. De makelaar die u in de armen heeft genomen, heeft zijn best gedaan maar ook dit heeft niet geleid tot de juiste resultaten. In zulke gevallen is het ideaal om een bedrijf in te schakelen die huizen koopt, zoals Voesenek Vastgoed al sinds 1979 doet.

Traditionele manieren versus een bedrijf die huizen koopt

Een bedrijf die uw huizen koopt heeft vele voordelen ten opzichte van een makelaar. Zo geniet u van directe zekerheid; u hoeft dus niet meer te wachten op een koper en langdurige onderhandelingen plegen. Bij het inschakelen van een makelaar,  zal deze om een courtage vragen. Dit is vaak een percentage van de aankoopsom, een vast bedrag of een combinatie van beiden. De kosten kunnen dus hoog oplopen! Als u een bedrijf zoekt die huizen koopt, dan bent u bij Voesenek Vastgoed aan het juiste adres. Wij geven u een eerlijk en gunstige bod.

Hoe gaat Voesenek Vastgoed te werk?

Wij zijn een gerenommeerde en betrouwbare huizen opkoper. Dankzij onze jarenlange ervaringen zijn wij in staat om het proces eenvoudig en vlot te doorlopen. Zo vlot zelfs dat wij tijdens de bezichtiging van uw woning direct een gunstig bod kunnen uitbrengen. In tegenstelling tot een gemiddeld bedrijf die huizen koopt, is ons bod altijd definitief. Zodra u akkoord gaat met ons bod, dan leggen wij onze afspraken officieel vast in een koopcontract. Dit koopcontract gaat vervolgens naar notaris om de woningoverdracht officieel te registreren. Proficiat, u bent nu volledig van uw woning af.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kop koffie. Als een onderscheidend bedrijf die huizen koopt, accepteren wij bovendien diverse huizen. We zijn niet enkel op zoek naar huizen die in nieuwstaat verkeren. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor huizen waar het een en ander nog aan moet gebeuren.

Neem contact op!