Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Huis verkopen aan een vastgoedmakelaar is prettig en snel

Het komt regelmatig voor dat snelheid bij de verkoop van een huis gewenst is. De redenen zijn vaak heel uiteenlopend; het gemak, de snelheid, de service. Alles kan een reden zijn om te kiezen voor Voesenek Vastgoed als uw vastgoedmakelaar daar kan u uw huis direct aan verkopen, uw zorgen laten overnemen en snel laten betalen.

Direct een bod op uw huis ontvangen?

In alle gevallen kan een opkoper van huizen de oplossing bieden

De kracht van een huizenopkoper is dat hij gelijk een bod kan doen zodat u weet waar u aan toe bent. Dat bod is blijvend dus daar wordt later niet op teruggekomen. Bovendien ontvangt u als verkopende partij direct na de handtekening bij de notaris uw geld. Een opkoper van huizen kan dus in één week (van eerste contact tot en met de notaris) voor die betaling zorgen.

Direct zekerheid voor de verkoop van uw huis?

Ook een belegger kan snel uw huis kopen

Het verschil tussen een opkoper van huizen of een belegger die huizen koopt is er nauwelijks. Sterker nog, het kan dezelfde persoon of onderneming zijn. Feit is dat ze een belangrijke bijdrage leveren om van uw huis af te komen. Natuurlijk zullen zij zich aan een aantal belangrijke regels houden zoals:

  • Een realistisch bod doen
  • U oprecht informeren over de aanpak
  • Begrijpelijk met u communiceren; geen vakjargon dus
  • Afspraken nakomen
  • 100% zekerheid bieden dat correct wordt betaald
Vrijblijvend een bod ontvangen?

Direct uw huis verkopen is dichterbij dan u waarschijnlijk denkt

Als er noodzaak ik om direct uw huis te verkopen dan is het onbegonnen werk om dat in eigen hand te nemen. Ook het inschakelen van een makelaar kost tijd. Er moeten met diverse middelen kopers gezocht worden en die melden zich niet direct als koper maar als kijker. Dat laatste houdt weer in dat u uw huis verkoop aantrekkelijk moet maken. Het oog wil immers ook wat. En dan volgt het wachten op het moment dat een kijker een koper wordt. De financiering is daarbij regelmatig de grote spelbreker. De snelste oplossing om een huis snel te verkopen is dus uw huis laten opkopen.

Woning verkopen zonder gedoe?

Laat uw huis snel kopen door Voesenek Vastgoed

Met snel uw huis verkopen aan een vastgoedmakelaar (in feite laten kopen) slaat u drie vliegen in één klap. Tenminste als u in zee gaat met Voesenek Vastgoed. Een vastgoed onderneming die al generaties lang actief is in Brabant, Zeeland en Zuid-Holland en een spoor van tevreden klanten achter laat. Voesenek Vastgoed is veelzijdig:

Samengevat, vastgoedmakelaar. Als zodanig kunt u bij Voesenek rekenen op alle eerder genoemde zekerheden. Wij zijn een realistische partij met respect voor onze klanten. U wordt door ons niet opgezadeld met opgeklopte verhalen. Wij opereren uiterst klantvriendelijk en wij kunnen u ook na het kopen van uw huis nog vele vormen van service bieden.

Met één telefoontje kunt u ervaren dat wij u op een prettige wijze kunnen informeren, zonder enige verplichting of kosten. Wij zitten klaar om vragen te beantwoorden.

Meer vragen of gewoon een prettig gesprek?