Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Huis verkopen aan investeerder

Huis verkopen aan investeerder

Een investeerder in huizen kan zich veel flexibeler opstellen dan een particuliere koper

In veel gevallen kan zo'n flexibele opstelling juist de uitkomst bieden die u nodig heeft. De traditionele wijze om uw huis te verkopen blijft natuurlijk altijd bestaan, maar de wensen c.q. de eisen van een potentiële koper kunnen ook hindernissen opwerpen waarop u niet zit te wachten. Om er alvast één te noemen; de datum waarop de koper over uw huis wil beschikken ofwel dat u uw huis verlaten moet hebben.

Wij kopen direct uw woning

De veelzijdige kanten van uw huis verkopen aan investeerder

  1. De investeerder laat u bepalen wanneer u uw huis wilt opleveren.
  2. De investeerder is niet afhankelijk van een financiële goedkeuring voor een hypotheek.
  3. Als u het eens bent met het bod van de investeerder kan de koop binnen één dag beslecht worden.
  4. Uw huis wordt zonder enig voorbehoud gekocht.
  5. Achterstallig onderhoud vormt geen barrière. Het heeft hoogstens invloed op de prijs.
  6. Is er door omstandigheden een executoriaal beslag op uw huis gelegd, dan is de opbrengst bij een koop door de investeerder altijd hoger dan bij een executoriale verkoop.
  7. De investeerder kan de hele koop en overdracht procedure in slechts één week regelen.
  8. Een investeerder kan uw huis kopen, terwijl u daar zelf nog een tijdje in blijft wonen. Die periode wordt het gewoon aan u verhuurd.
  9. Een investeerder kan u ook een aandeel in de winst aanbieden als uw huis doorverkocht wordt. De eventuele winst wordt dan 50/50 gedeeld.
Met veel gemak uw verkoopprijs op zak

U heeft angst voor het prijskaartje bij "huis verkopen aan investeerder"?

Het wordt tijd dat wij ons eerst aan u voorstellen. Wij, Voesenek Vastgoed uit Breda, garanderen alles wat u hierboven beschreven ziet. Dat is echter nog niet alles. Het gehele afhandelingtraject kost u NIETS. De kosten en de zorgen die u op een andere verkoopwijze zou hebben gehad zijn volledig voor onze rekening. Ook u zal het vanzelfsprekend vinden dat het bod dat wij u doen wat lager zal liggen dan de hoogste marktwaarde van uw huis. U zult er echter geen slapeloze nachten aan overhouden als u weet hoeveel kosten u kwijt zou zijn aan het verkopen van uw huis op de traditionele wijze. En dan hebben wij het nog niet gehad over de zorgen, mogelijk stress, de tijd die het u kost en de onzekerheid of een koop wel of niet doorgaat.

Voor welke reden dan ook een directe verkoop?

Voesenek Vastgoed is uw degelijke en betrouwbare investeerder in dit geval

Wij staan volledig garant voor alles wat wij hierboven beschreven hebben. Ontelbare klanten die u voorgegaan zijn laten ons weten hoe tevreden zij zijn. Een flink deel van hun positieve referenties kunt op onze website terugvinden.

Generaties lang zijn wij al actief in vastgoed in Brabant, Zeeland en zuid-Holland natuurlijk stellen wij het op prijs om ook voor u in actie te komen. Als u dit alles leest kent u ons een beetje en wij u helaas nog helemaal niet. Dat is snel te verhelpen. Als u ons opbelt voor informatie of een afspraak, dan zijn wij minder anoniem voor u en kunnen wij gelijk onze klantgerichte aanpak aan u uitleggen. Wellicht kunnen wij dan ook u ontzorgen.

Contact voor meer informatie of een prettig gesprek?

Ook interessant: