Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Een vastgoedmakelaar koopt en verkoopt huizen

Voesenek Vastgoed is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in vastgoed zoals woningen, appartementen, bungalows maar ook jaren-30 woningen en kleinere bedrijfspanden.

Onze rol is daarbij niet bemiddeling in de verkoop van genoemde opstallen maar het kopen van panden, waarvan de eigenaar snel af wil. Daar kunnen vele redenen voor zijn zoals:

 • Een nieuwe functie of werkgever in een heel ander deel van het land.
 • Een verandering in uw inkomen door sanering, ontslag of arbeidsongeschiktheid.
 • Een optie op een andere woning nemen en de huidige woning snel verkopen.
 • Geen poppenkast rond de verkoop van het huis zoals bord in de tuin, advertenties, makelaarsgesprekken en bezichtigingen.
 • Een echtscheiding noopt tot verkopen van de woning.
 • De wens om het huis snel kunnen verkopen om ook snel te kunnen toehappen bij een aantrekkelijk ander aanbod.

Een vastgoedmakelaar kan daarbij snelheid bieden

De hierboven genoemde voorbeelden vragen altijd om een snelle afhandeling en Voesenek Vastgoed kan u die bieden. In feite hoeft u maar één actie te nemen, namelijk contact met ons te zoeken. Daarop komen wij kennis met u maken en onze aanpak toelichten. Die bestaat in feite uit het kopen van uw huis. Na bezichtiging doen wij binnen een dag een bod. Natuurlijk wordt dat bod beïnvloed door de staat waarin de woning verkeert, het onderhoud en de locatie. Na het bod uitgebracht te hebben, komen wij daar achteraf niet op terug. U heeft dus gelijk 100% zekerheid. Daarmee valt al gelijk een last van uw schouders. Natuurlijk heeft u de gelegenheid ons bod en de onderbouwing te bestuderen.

Voesenek Vastgoed komt verder op stoom

Als we het eens zijn over ons bod dan maken wij de koopovereenkomst die dan door u en ons kunnen worden ondertekent. Weliswaar zal het koopbedrag wat lager uitvallen dan de marktwaarde, maar daar staat tegenover dat u veel tijd en kosten worden bespaard:

 • U weet binnen één dag dat uw huis voor 100% zeker verkocht is.
 • U hoeft geen makelaar in te schakelen en betaalt geen courtage.
 • U en uw huis hoeven niet in de publiciteit: geen borden of advertenties.
 • Nadat wij bij u over de vloer gekomen zijn volgen er geen tientallen kijkers.
 • Overdrachtkosten worden niet in rekening gebracht.
 • Uw tijdbesparing is niet in een paar uur uit te drukken.

Met vastgoedmakelaar Voesenek kiest u voor degelijkheid, privacy en vertrouwen

Wij zijn er ons van bewust dat er met een snel gewenste verkoop van uw huis emoties gepaard kunnen gaan en dat de verkoop niet bij voorbaat uw vrije keus is. Klanten die wij in die 35 jaar van ons bestaan bediend hebben zijn het er over eens dat wij met een zeer menselijke zakelijkheid hun belangen behartigd hebben. Wij respecteren uw privacy en gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Bovendien heeft u de garantie dat u direct nadat de overeenkomst de notaris gepasseerd heeft, over het vastgelegde bedrag zal beschikken.

Voesenek Vastgoed is afhankelijk van uw initiatief

Als u deze pagina leest heeft u ons een klein beetje -op papier of beter gezegd op uw scherm- leren kennen. Graag willen wij u verder uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen of waarschijnlijk is ontzorgen een beter woord. Wij staan na uw melding klaar om u na een afspraak te bezoeken en ons voor te stellen en u verder alle informatie te geven die u wenst. En vergeet u niet dat voor dit bezoek, de taxatie en verdere begeleiding niets in rekening wordt gebracht. Belt u dus zonder verplichting of als u dat liever wilt, kunt u ook het formulier onderaan deze pagina invullen en versturen.

Hopelijk tot snel!