Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Huis met zekerheid verkopen

Huis met zekerheid verkopen

Huis met zekerheid verkopen

Bent u de eigenaar van een koopwoning en wilt u dat huis met zekerheid verkopen? Wij bieden direct de hoogste prijs en kopen het graag van u op. Daarmee bent u verzekerd van een koper en kunt u snel een nieuwe weg inslaan.

Uw huis met zekerheid verkopen, soms is het nodig

Soms belandt u in een situatie waarin u wenst met snelheid uw huis te verkopen. Door verlies van uw baan bijvoorbeeld, een echtscheiding, een faillissement of door oplopende schulden. Soms is er een andere reden waardoor u uw woning zo snel mogelijk wilt verkopen. Omdat u gaat samenwonen bijvoorbeeld of omdat u het huis uit een erfenis heeft verkregen en niet van plan bent er te gaan wonen.

Zekerheid bij de verkoop van uw huis

Wat de reden ook is dat u afstand wilt doen van uw woning, als u uw huis door ons laat opkopen kunt u met een gerust hart uw nieuwe toekomst tegemoet gaan. Zo hoeft u niet meer te wachten tot iemand interesse toont in uw huis maar kunt het direct aan ons overdragen. Dat geeft zekerheid en een gerust gevoel. Het voorkomt bovendien (nog meer) problemen. Een fijn gevoel voor de toekomst!

Uw huis met zekerheid verkopen, wij regelen het graag

Wilt u ook uw huis met zekerheid verkopen? Laat ons dan weten om welke woning het gaat, ook als u al een makelaar heeft ingeschakeld. Wij brengen direct een interessant bod uit, natuurlijk  zonder contact op te nemen met uw (eventuele) makelaar. Uiteraard is uw aanvraag geheel vrijblijvend en gratis. Uw gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld. Heeft u contact met ons gezocht? Dan brengen wij zo snel mogelijk een bod uit.

Zekerheid bij de verkoop van uw huis, hoe werkt het?

Bent u geïnteresseerd in een eventuele verkoop naar aanleiding van ons bod, dan brengen wij u direct een bezichtigingsbezoek. Op basis daarvan bepalen wij ons definitieve bod. Gaat u akkoord met ons bod? Dan maken we afspraken die bij de notaris worden vastgelegd. Als het koopcontract is opgemaakt betalen wij u de koopsom via de notaris. De kosten daarvoor betalen wij. Daarmee is uw huis direct aan ons verkocht en heeft u geen zorgen meer. Een fijn gevoel voor de toekomst!

Wilt u meer weten? Vul nu ons formulier in en wij reageren binnen een werkdag met een passend bod.

 

Bod aanvragen