Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Huis verkopen aan opkoper

Huis verkopen aan opkoper

Huis verkopen aan opkoper

Wilt u uw huis verkopen aan een opkoper, dan kunt u uitstekend terecht bij Voesenek Vastgoed. Wij zijn al ruim 35 jaar gespecialiseerd in het opkopen van onroerende zaken, waaronder appartementen, huizen en beleggingspanden. Daarbij houden wij te allen tijde rekening met uw persoonlijke situatie en benaderen de aankoop van uw woning op een laagdrempelige en transparante manier. Zo komt u bij Voesenek Vastgoed nooit voor verrassingen te staan.

Uw huis met zekerheid verkopen?

Huis verkopen aan opkoper? Profiteer van de voordelen!

Als u uw huis gaat verkopen aan een opkoper, dan profiteert u van diverse voordelen. Het belangrijkste voordeel is hoogstwaarschijnlijk dat u niet hoeft te wachten totdat een (eventuele) koper zich meldt, want u bent bij Voesenek Vastgoed direct verzekerd van de verkoop van uw woning. Hierbij stellen wij ons flexibel op tegenover u als het aankomt op de oplevertermijn en kunt u, indien wenselijk, nog in uw woning blijven wonen. Daarnaast hoef u zich geen zorgen te maken over de financiering en of dit goed geregeld is. Heeft u gedurende de verhuizing hulp nodig of wilt u een gedeelte van de inboedel achterlaten? In dat geval helpen wij u ook gewoon.

Zonder gedoe uw woning verkopen?

Meer informatie? Neem contact op!

Wanneer u uw huis wilt verkopen aan een opkoper, is het begrijpelijk dat u eerst meer informatie wenst over de werkwijze. Wij van Voesenek Vastgoed vertellen u graag meer over de manier van opkopen en over ons zelf wanneer u belt naar 0768878014. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.

Meer vragen of gewoon een prettig gesprek?

Meest bekeken