Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

U leest het goed. Wij kopen uw huis.

Het lijkt wel of er een presentje door de brievenbus wordt gegooid. U wilt van uw woning af en nog voordat u in actie bent gekomen komt er een nieuwe mogelijkheid in beeld om voor de verkoop niet alles zelf te moeten regelen. Er zijn talloze redenen waarom iemand, in dit geval wellicht uzelf, zo snel mogelijk de woning te willen of te moeten verkopen. Als een dergelijke verkoopactie op korte termijn moet plaatsvinden staat daar subiet een gebrek aan tijd tegenover.

Huis verkopen zonder poespas

Laten we eerst even iets recht zetten. We kunnen hier beter spreken over uw huis laten kopen dan zelf uw huis verkopen. Juist in dat "laten kopen" zit de meeste winst in tijd en kosten. Een recent voorbeeld is een gezin, waarvan de hoofdkostwinner vanwege een nieuwe uitdaging een positie in Noord Holland verworven heeft. De afstand van de huidige woonplaats tot de nieuwe is vrij pittig. Zoals zo vaak het geval is wil de nieuwe werkgever eergisteren over zijn nieuwe talent beschikken. Dat betekent dus veel regelen in een relatief korte tijd, want de optie op de nieuwe woning heeft een beperkte levensduur. En dan blijkt al snel dat de verkoop van de huidige woning veel tijd zal vergen.

Wij kopen uw huis. Dat bespaart u veel sores

Als u denkt dat een makelaar het wel even snel regelt dan kan de praktijk weerbarstig zijn. Een deel van het werk komt echt ook op uw eigen bord terecht. Een van de eerste adviezen die u krijgt is dat uw huis netjes op orde moet zijn om bij de vele kijkers een goede indruk achter te laten. Dat is nu juist niet zo simpel omdat uw gedachten eigenlijk al in de inpak modus staan. Er moet over advertenties worden nagedacht en onderhandelingen worden gevoerd want een makelaar beslist niet in z'n eentje over de verkoopprijs. Bovendien zal u benaderd worden door woning- en verhuisadverteerders; ze weten u ineens te vinden. Zeker is dat het u tijd gaat kosten, los nog van taxaties enz. Daardoor komt al snel de tijd- en kostenbesparende oplossing in beeld: wij kopen uw huis.

Voesenek Vastgoed doet een bod zonder voorbehoud

Wij werken snel, maken een afspraak met u, doen een bod zonder allerlei voorbehouden, leggen de afspraken vast en de koopovereenkomst wordt u voorgelegd. Dit zijn geen vage beloften, want u heeft te maken met een bedrijf dat al 35 jaar op de vastgoedmarkt actief is, u prima referenties kan tonen, u tot en met de notaris begeleidt en garandeert dat het overeengekomen bedrag direct daarna wordt overgemaakt. Wij nodigen u daarom graag uit om alle verdere en gedetailleerde informatie op onze website door te nemen. Vanzelfsprekend staan wij direct klaar om te reageren als u de volgende stap zet en ons belt voor een afspraak of het contactformulier invult. Zelf het huis verkopen inclusief veel sores kan daardoor snel omslaan in een comfortabele situatie door de Voesenek oplossing: Wij kopen uw huis.

contact met ons