Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Huis nu verkopen

Is uw huis aan onderhoud toe en heeft u niet de tijd of geld om het te renoveren? Kunt u extra geld gebruiken bijvoorbeeld vanwege een dreigende executieverkoop? Verkeert u in een vervelende situatie zoals een echtscheiding, erfenis of een dreigende executieverkoop waardoor u het huis nu wilt verkopen? Of bent u het simpel gezegd beu dat u het huis maar niet kwijt raakt via de reguliere manieren? Maak dan kennis met de dienstverlening van Voesenek Vastgoed! Wij zijn al ruim 35 jaar actief als huizenopkoper en kopen allerlei woningen en panden op zoals appartementen, alleenstaande woningen en zelfs kluswoningen. Eenvoudig, snel en veilig!

Niet morgen of over een week, maar nu al uw huis verkopen aan Voesenek Vastgoed!

Wij zijn geen nieuwkomer als het gaat om de opkoop van woningen. Met onze knowhow en jarenlange ervaring bent u verzekerd van een vlotte en betrouwbare afhandeling als u nu uw huis aan ons wilt verkopen. We vinden het van belang om onze oplossingen zo volledig mogelijk aan te sluiten op uw persoonlijke situatie en wensen. Heeft u interesse om uw huis nu te verkopen aan Voesenek Vastgoed? Dan doorlopen we slechts vier eenvoudige stappen:

  1. U vraagt bij ons een bod aan. Het liefst aangevuld met informatie omtrent uw huis.
  2. Na een korte beoordeling op uw aanvraag, bepalen we of wij iets voor u kunnen betekenen.
  3. Indien we verwachten dat we iets voor u kunnen betekenen, dan bezichtigen wij graag de woning.
  4. Na de bezichtiging brengen wij een bindend bod uit. Bent u akkoord? Dan leggen wij alle afspraken vast in een koopovereenkomst. Dit gaat vervolgens naar de notaris die registratie in orde maakt. Gefeliciteerd, u heeft hierna officieel uw huis verkocht aan Voesenek Vastgoed!

Meer informatie over het nu verkopen van uw woning aan Voesenek Vastgoed

Kunt u niet langer wachten en wilt u nu al uw huis verkopen? Neem dan contact met ons op of vul het onderstaande formulier in. Wij informeren en adviseren u van harte!

Neem direct contact met ons of vul het formulier in.