Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Gegarandeerd huis verkopen

Gegarandeerd huis verkopen

Gegarandeerd uw huis verkopen

Heeft u van alles al geprobeerd om kopers aan te trekken voor uw woning, maar heeft dit helaas tot teleurstellende resultaten geleid? Misschien zit u nu in de situatie van dubbele hypotheeklasten of midden in een onvoorziene vervelende gebeurtenis zoals een scheiding. Dan is een garantie op snelle verkoop van uw huis erg fijn en een vorm van rust. Gelukkig heeft Voesenek Vastgoed een eenvoudige oplossing om gegarandeerd uw huis te verkopen; de garantie verkoop. Bovendien kunt u hiermee duizenden euro’s aan makelaars- en bemiddelingskosten besparen.

Proces voor het gegarandeerd verkopen van uw huis

Het is natuurlijk altijd fijn om alvast even een kijkje te krijgen in de keuken van het bedrijf dat u garantie geeft op het verkopen van uw huis. Daarom geven we hieronder kort antwoord op de twee meest gestelde vragen.
 

  • Hoe snel gaat het gegarandeerd verkopen van uw huis?
    Heel snel! Voesenek Vastgoed zal na de woningbezichtiging direct een definitief bod uit kunnen brengen. Feit; wij doen niet aan ontbindingen!
  • Wat gebeurd er na een akkoord met het bod?
    Afspraken worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Uw huis is, na het ondertekenen van de overeenkomst, gegarandeerd aan ons verkocht.


Een dergelijke koopovereenkomst zal vervolgens doorgezonden worden naar de notaris voor de eigendomsoverdracht. Daarna zult u het afgesproken bedrag op uw rekening ontvangen.

Meer informatie over het gegarandeerd verkopen van uw huis?

Heeft de bovenstaande webpagina nog niet al uw vragen rondom het gegarandeerd verkopen van uw/een huis kunnen beantwoorden? Aarzel dan niet een neem vrijblijvend contact op met Voesenek Vastgoed voor informatie. Wij bespreken alle opties en beantwoorden uw vragen. 

Liever telefonisch contact? Dat kan ook! Klik op onderstaande button. 

Ik wil teruggebeld worden!