Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Huis verkopen aan belegger

Huis verkopen aan belegger

Waarom niet? Huis verkopen aan belegger.

Stel, u wilt uw huis verkopen. Het eerste wat bij de meesten opkomt is denken aan een makelaar en als tweede de overweging om het helemaal zelf te regelen. Het begrip belegger heeft wellicht een wat beladen kant omdat velen denken aan de grote jongens in die branche. Er zijn echter veel beleggers van kleinere omvang die een uiterst nuttige rol spelen in de vastgoedmarkt. Zij zorgen o.m. ook voor de broodnodige beweging in de huizenmarkt. Daarom is het goed om eens te ontdekken wat een belegger voor u kan betekenen als u uw huis wilt verkopen.

Voesenek Vastgoed legt het uit

Voesenek Vastgoed is al meer dan 35 jaar actief in Brabant, Zeeland en Zuid-Holland in de aankoop, verkoop, verhuur en belegging van huizen. Wij hebben in al die jaren een degelijke en betrouwbare positie opgebouwd. In dit geval leggen we graag aan u uit wat het betekent als u uw huis aan een belegger verkoopt. Niet zo vreemd dat we onszelf als voorbeeld nemen.

Op de eerste plaats spreken we liever van kopen dan van verkopen. Alle zorgen en kosten liggen namelijk bij ons en dat is gelijk uw grote voordeel. Ten tweede hoeft u zich niet af te vragen wanneer u uw huis verkocht zal hebben. Op het moment dat u en wij het eens zijn over ons aankoopbedrag is er in principe een deal, waar wij later ook niet meer op terugkomen. Geen onzekerheid dus. De werkwijze is heel transparant. U nodigt ons uit om samen met u uw huis te bekijken. Mede door onze bouwkundige kennis kunnen wij daarna snel een bod uitbrengen. Uiteraard nemen wij dat met u door op begrijpelijke wijze en zonder vakjargon. Als wij het eens worden ligt voor de aankoop niets meer in de weg.

"Huis verkopen aan belegger" en de voordelen

Voesenek Vastgoed treedt dus op als belegger. Wij kunnen uw huis in eigen portefeuille houden maar het ook op korte of langere termijn doorverkopen aan een andere persoon of belegger. Uw voordelen op een rij:

  • U bent van het hele verkooptraject af, dat loopt van de selectie van een makelaar tot en met de betaling van het overeengekomen bedrag. Geen zorgen, geen kosten en geen onzekerheid is uw deel.
  • Als u wel uw huis al wilt verkopen maar er, om wat voor reden dan ook, nog een bepaalde tijd in wilt blijven wonen, dan kunt u dat voor die termijn bij ons huren.
  • Bij de aankoop kunt u ook beslissen over een winstaandeel als wij uw huis doorverkopen.
  • Direct na de passage bij de notaris ontvangt u het vastgelegde bedrag.

De realistisch kant van uw huis laten kopen door een belegger

U heeft in het voorafgaande kunnen lezen hoe wij u kunnen ontzorgen als wij u huis kopen en hoeveel kosten u dat gaat besparen. Uiteraard dienen kosten en baten wel een beetje in balans blijven. Daarom zal ons bod altijd wat onder de marktwaarde liggen maar wij verzekeren u nog steeds een realistisch, aantrekkelijk en scherp bod.

Bovendien kunt u rekenen op een vertrouwelijke behandeling en zo nodig ook onze hulp bij het opleveren van uw huis.

Nu u dit alles gelezen heeft kan het best wel eens het juiste moment zijn om een afspraak te maken en nogmaals, zonder kosten en zonder verplichtingen. Uw mobiel of uw telefoon is een prima medium om ons snel te bereiken en wij beloven u snel beschikbaar te zijn.

Neem nu vrijblijvend contact

Ook interessant;