Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Belegger die huis koopt

Belegger die huis koopt

De flexibiliteit van een belegger kan u goed van pas komen

U bent een spekkoper (of moeten we zeggen spekverkoper) als u een flexibele koper van uw huis vindt. Een koper kan echter vaak niet zo flexibel zijn omdat hij/zij te maken heeft met omstandigheden die niet direct beïnvloedbaar zijn. Voorbeelden te over: het beschikbare budget, de medewerking van de bank, het tijdstip van overname, tijdsdruk door andere aankoop, baanwissel, financiële perikelen enz.

Dit zijn allemaal oorzaken waardoor u als verkoper van uw huis in onzekerheid blijft verkeren. En iedere keer als een mogelijke koper toch van de aankoop afziet, kunt u weer opnieuw beginnen. Alle hier vermelde barrières kent een belegger die uw huis een huis koopt niet.

Voor welke reden dan ook een directe verkoop?

Hoe kan een belegger die een huis koopt zo flexibel zijn?

Een belegger heeft een portefeuille met woningen en ook met geïnteresseerde kopers. Hij hoeft een aangekochte woning ook niet in één week weer te verkopen. Hij kan afwachten tot een kopende partij zich meldt. Een belegger beschikt over voldoende kapitaal want anders zou hij zijn beroep niet kunnen uitoefenen. Hij hoeft dus niet te wachten op goedkeuring van een bank. Met deze achtergrond zult u begrijpen dat hij u in één dag een bod op uw huis kan doen en daar dus ook niet op terug hoeft te komen. Daarmee wordt uw onzekerheid over de termijn dat u uw huis verkocht zal hebben, geheel weggenomen. Sterker nog, desgewenst kunt u zelf bepalen wanneer u uw huis wilt of kunt opleveren.

Huis verkopen zonder gedoe?

Voesenek Vastgoed is een belegger die kan handelen als beschreven

Wij van Voesenek Vastgoed zijn al generaties lang actief in de vastgoedmarkt en hebben een uitstekende reputatie opgebouwd. Behalve de flexibiliteit kunt u ook rekenen op een openhartige wijze van zakendoen. Wij leggen u alles piekfijn uit zonder onbegrijpelijk vakjargon. Zo krijgt u van ons ook te horen dat het bod dat wij op uw huis zullen doen altijd wat onder de hoogste marktprijs zal liggen. Als we voor u op een rij zetten wat uw voordelen zijn, dan begrijpt u direct waarom:

  • U betaalt voor de gehele begeleiding van de overname geen cent. Noch voor de reclame, de makelaar (courtage) voor de notaris en noch voor alle overige bijkomende kosten. En dat is heel wat.
  • U weet gelijk bij het bod dat uw huis in principe direct verkocht kan zijn. Dus voor u geen spanning of de koop wel doorgaat en op welk moment.
  • Als u op een latere datum uw huis wilt verlaten, kunt u het eenvoudig een bepaalde periode huren.
  • U hoeft uw huis niet helemaal verkoop aantrekkelijk te maken. Wij kijken wel door de bestaande situatie heen.

Als u wilt weten hoe in uw situatie u uw huis aan een belegger als Voesenek Vastgoed kunt verkopen, is er maar één actie nodig. Een actie zonder consequenties, want voor een informerend gesprek en een schatting van uw huis berekenen wij helemaal niets. Evenals alle zaken die we al eerder beschreven. Uw telefoontje is uiteraard welkom en wij vinden het bij voorbaat prettig om onze diensten aan u voor te leggen. Zonder verplichting natuurlijk.

Meer vragen... of gewoon contact voor een prettig gesprek?

Ook interessant;