Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Beleggers die huizen kopen

Beleggers die huizen kopen

Voesenek Vastgoed hoort tot de beste beleggers die huizen kopen

Misschien vindt u dit een beetje onbescheiden credo, maar met een generatielange reputatie in vastgoed menen wij recht van spreken te hebben. Onze kennis en ervaring zetten wij graag in om op een uiterst klantvriendelijke manier uw huis te kopen. Daarmee besparen wij u veel tijd, onzekerheid en stress. Graag leggen wij u uit op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

Direct een bod aanvragen?

Als belegger die huizen koopt kunnen wij u in veel gevallen een grote dienst bewijzen

Er zijn nu eenmaal situaties waar u ongevraagd in terecht kunt komen en waardoor u genoodzaakt wordt een huis te verkopen. Het hoeft namelijk niet altijd uw eigen huis te zijn.

  • U wilt zo snel mogelijk van dubbele lasten af.
  • De laatste bewoner is overleden en het is aan u om het huis te verkopen.
  • U wilt zo snel mogelijk een regeling voor uw huis bij een scheiding.
  • U heeft een nieuwe job aanvaard op een behoorlijke afstand of in het buitenland.

In dit soort omstandigheden zit u niet te wachten op extra werk, langere procedures en onzekerheid over de koop.

Voor welke reden dan ook een directe verkoop?

Voesenek Vastgoed kan als belegger van huizen het snelste de oplossing bieden

We zullen u verderop nog uitleggen waar u mee geconfronteerd wordt als u zelf of via een makelaar uw huis wilt verkopen. Laten wij echter u eerst uitleggen wat onze aanpak is.

  • U maakt met ons een afspraak om kennis met u te maken en uw huis te laten zien. Voor u zijn daar geen verplichtingen aan verbonden en het kost u ook geen geld.
  • Samen met u bekijken wij uw huis en mede door onze bouwkundige kennis kunnen wij in één dag een bod doen. Geen schatting dus maar een bedrag waar wij ons aan verplichten.
  • Bent u het na onze toelichting en na overweging eens met ons bod, dan kunnen wij u op dag twee al een koopovereenkomst ter ondertekening voorleggen. Vanaf dat moment heeft u al 100% zekerheid dat uw huis verkocht is.
  • Daarna nemen wij de hele afhandeling van u over, inclusief de afspraak bij de notaris en het direct uitbetalen van het afgesproken bedrag.
  • Dit hele traject van A tot Z kost u niets!
Uw huis met zekerheid verkopen?

Wat hoeft u als huizenbezitter hierdoor allemaal niet te doen?

U kunt bijna gelijk achterover leunen als u beseft dat u geen verkoopactiviteiten hoeft op te starten, geen makelaar hoeft te selecteren, geen zorgen zult hebben over advertenties en posters en Funda er niet eens aan te pas komt. U hoeft geen tijd vrij te maken om tal van kijkers te ontvangen en u hoeft uw huis niet eerst verkoop aantrekkelijk te maken.

Als u wilt bieden wij u ook nog de ruimte om zelf de overdracht datum te bepalen of uw huis na de koop nog een bepaalde tijd terug te huren. Stress over de onzekerheid en wanneer uw huis verkocht zal zijn komt al helemaal niet meer aan de orde.

Zonder gedoe uw huis verkopen?

Te mooi om waar te zijn? Wij zijn realistisch en eerlijk

Alles wat we hierboven beschreven hebben is volkomen waar en wordt door ons, Voesenek Vastgoed, volledig nagekomen. Om misverstanden te voorkomen willen wij u er wel op wijzen dat ons bod zeer realistisch zal zijn maar altijd wat onder de hoogste marktprijs zal liggen. U kunt dat echter ongeveer wegstrepen tegen alle kosten die u gaat besparen en die zijn niet gering.

Wij geven u het oprechte advies telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij in eerste instantie uw vragen kunnen beantwoorden en desgewenst ook een afspraak met u kunnen maken. Zoals al gemeld: zonder verplichtingen aan uw kant en zonder kosten. Laat ons gerust uw verkoopzorgen wegnemen.

Meer vragen of gewoon een prettig gesprek?

Ook interessant;