Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Direct huis verkopen Schiedam

Direct huis verkopen Schiedam

Voor direct huis verkopen in Schiedam is één telefoontje voldoende

Ook in een stad waar gemakshalve de grachten geen gracht genoemd worden maar "havens" en zelfs de Sint-Jan-de-Doperkerk de naam van Havenkerk meekreeg, is er een oplossing als uw huis direct verkocht moet worden. "Direct" geeft duidelijk aan dat wij haast voor u maken en snel handelen. 

Om wat voor reden dan ook een directe verkoop

Er zijn omstandigheden om ook in Schiedam direct een huis te moeten verkopen

Degenen die in zo'n situatie verkeren zullen best een van de volgende omstandigheden herkennen:

In dergelijke situaties is er meestal te weinig tijd om een hele verkoop cyclus in gang te zetten.

Het scheelt een slok op een borrel als je geholpen wordt direct je huis te verkopen

Zelfs als die borrel geen Schiedamse jenever is zal die slok de moeite waard zijn. De oplossing is in feite heel eenvoudig. U gaat uw huis namelijk niet verkopen maar laat het eenvoudig kopen. Daarmee komt alle zorg, tijd en inspanning niet bij u als verkopende partij te liggen, maar bij de kopende partij. In dit geval is dat Voesenek Vastgoed, al decennia lang actief in vastgoed in het hele zuidwesten van Nederland. Wij zijn als vastgoed specialisten een uiterst betrouwbare partner en dat hebben wij ook telkenmale bewezen. Een blik op de positieve reacties van klanten die u zijn voorgegaan staan op onze website.

Direct huis verkopen in Schiedam staat gelijk aan direct huis laten kopen door Voesenek

Wij leggen onze snelheid en degelijke aanpak graag uit. U neemt contact met ons op door middel van een telefoontje of een reactie via e-mail en wij staan direct voor u klaar om u in het betreffende huis te bezoeken. Het kan niet duidelijk genoeg gezegd worden, zonder enige verplichting. Wij leggen dan onze aanpak uit en bekijken samen met u het huis. Door onze vakkennis, ervaring en bouwtechnische achtergrond kunnen wij daarna binnen 24 uur een bod op uw huis doen. Niet zomaar een voorstel maar een bod waar u op kunt bouwen. Uiteraard lichten wij dit bod toe en als u overtuigd bent van de goede en snelle oplossing maken wij de overeenkomst op. U bent al zeker van de verkoop c.q. de aankoop van uw huis, als de handtekeningen gezet zijn.

Ook het vervolg van uw huis verkopen in Schiedam gaat snel

Voesenek Vastgoed zet alles in werking om de overdracht via de notaris in één week te laten verlopen. Direct na de ondertekening van de acte bij de notaris ontvangt u van ons het vastgelegde bedrag. Dit hele traject heeft u niets gekost maar wel tijd, werk en zorgen bespaard. Dat biedt u de ruimte om ons bod met een wat lager bedrag dan de hoogste marktwaarde te accepteren. De ervaring leert dat de balans tussen uw voordelen en wat lagere prijs behoorlijk in balans zullen zijn.

Als u in een situatie verkeert waar de verkoop van uw huis direct geboden is dan nodigen wij u graag uit ons te bellen zodat er geen dag verloren hoeft te gaan.

Meer vragen of gewoon een prettig gesprek?