Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Vandaag van mijn huis af

Vandaag van mijn huis af

Hoe kom ik vandaag van mijn huis af?

Een huis verkopen duurt meestal enkele maanden. En dan nog moet u van geluk spreken als alles vlot verloopt. Maar soms heeft u zoveel tijd niet. De vraagt “hoe kom ik vandaag van mijn huis af” dringt zich dan aan u op. Dit kan bijvoorbeeld aan de orde zijn als u in het buitenland woont en terugkomt naar Nederland om de nalatenschap van een overleden ouder of ander familielid te regelen. Vandaag van mijn huis af is dan vaak essentieel voor u, want u moet immers op korte termijn weer terug naar huis. Dan kan het inschakelen van Voesenek Vastgoed uitkomst bieden.

Vandaag van mijn huis af kan werkelijkheid worden

Misschien gelooft u niet in het principe “vandaag van mijn huis af”. Maar het kan wel degelijk waarheid worden. Voesenek Vastgoed kan als dat wenselijk of nodig is direct de overeengekomen verkoopprijs aan u overmaken, terwijl de overdracht van de woning nog moet plaatsvinden. Voorwaarde is uiteraard dat de wettelijke bedenktijd van 3 dagen inmiddels is verstreken en het contract dus niet meer kan worden ontbonden. Zo kunt u dus eenvoudig profiteren en “vandaag van mijn huis af” kan inderdaad geregeld worden. Wij zorgen ervoor dat u het geld op uw rekening krijgt, los van het passeren van de akte bij de notaris. Dit kan op een later moment plaatsvinden. U kunt zich hierbij laten vertegenwoordigen als het voor u niet mogelijk is om bij de overdracht in persoon aanwezig te zijn. Zo wordt de afhandeling van een nalatenschap gelijk een stuk gemakkelijker.

Wij regelen graag de verkoop van uw woning

Als “vandaag van mijn woning af” voor u zeer wenselijk of noodzakelijk is, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij komen zo snel mogelijk de woning bekijken. Als we het eens worden over de verkoopprijs dan kan de procedure zeer snel worden afgewikkeld en kunt u in de meeste gevallen binnen enkele dagen over de opbrengst van de woning beschikken. U bereikt ons het snelst via ons telefoonnummer 06 222 20 229.

Neem snel contact met ons