Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Huis verkopen in 1 dag

Huis verkopen in 1 dag

Uw huis verkopen in een dag, kan dat echt?

Stel dat u in een dusdanige situatie zit dat u graag snel van uw huis af wilt. U gaat bijvoorbeeld emigreren en heeft uw woning al een tijdje te koop staan, maar er komt maar geen koper die de vraagprijs wil betalen. Uw huis verkopen in een dag lijkt een utopie, maar toch is het mogelijk. Als u contact op neemt met Voesenek Vastgoed en ons laat weten dat er haast bij is dan kunnen wij snel handelen.

Zo werkt uw huis verkopen in een dag

Als u om een dringende reden snel van uw huis af wilt dan is uw huis verkopen in een dag een goede optie. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs voor een bezichtiging en als we het eens worden over de prijs dan kan de verkoop indien nodig binnen een dag al geregeld zijn. U kunt met een gerust hart in het vliegtuig of in de auto stappen, op weg naar uw nieuwe leven, want u weet dat uw woning is verkocht en dat u hier geen omkijken meer naar heeft. Dankzij onze financiële positie kunnen wij ervoor zorgen dat de overeengekomen verkoopprijs direct aan u wordt overgemaakt. De overdracht moet bij de notaris uiteraard worden geregeld, maar hiervoor kunt u een volmacht afgeven als het voor u niet mogelijk is om persoonlijk aanwezig te zijn.

Wij kopen uw huis binnen een dag

Uw huis verkopen binnen een dag is echt mogelijk. Neem contact met Voesenek Vastgoed via telefoonnummer 06 222 20 229 en wij proberen de procedure voor de verkoop van het pand zo snel mogelijk in gang te zetten. Ons kantoor werkt door geheel Nederland, dus het huis, appartement of bedrijfspand hoeft niet in de regio Breda te staan waar ons kantoor is gevestigd.

Wij staan klaar voor uw aanvraag!