Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Huis verkopen binnen 1 week

Huis verkopen binnen 1 week

Huis verkopen binnen 1 week is realistischer dan u wellicht denkt

U wilt van u huis af en dat is waarschijnlijk ook de reden dat u op deze pagina bent beland. U bent een welkome gast op de website van Voesenek Vastgoed en wij stellen het op prijs om u die onmogelijk lijkende "1 week" uit te leggen.

U zult stellig een goede reden hebben om uw huis met spoed te willen verkopen. Wij hebben klanten bediend die bijvoorbeeld plotseling naar het buitenland moesten of wilden verhuizen, door een reorganisatie hun dagelijks werk in een ander deel van Nederland moesten gaan uitvoeren of bij een triestere reden vanwege overlijden van de laatste bewoner. Voor hen en voor vele anderen, in vaak verschillende situaties, hebben wij de verkoop binnen 1 week kunnen regelen. Van A tot Z, inclusief de notaris en de correcte betaling.

Vrijblijvend bod op uw woning ontvangen?

In feite wordt kopen de leidende factor bij "huis verkopen binnen 1 week"

In uw geval zal waarschijnlijk snelheid geboden zijn en wij kunnen ook voor u een sprint maken. Niet door uw huis te verkopen maar juist door het te kopen. Het aardige daarbij is dat wij zelf de sprintsnelheid kunnen bepalen. Voesenek Vastgoed is door zijn stevige marktpositie, meer dan 35 jaar ervaring en een financieel gezonde onderneming, in staat uw huis binnen 1 week te kopen. Wij kunnen in die ene week uw huis beoordelen, een bod doen (onderbouwd en voor 100% zeker), de koopovereenkomst maken, de verkoopakte bij de notaris laten passeren en het afgesproken bedrag uitbetalen.

Voor welke reden dan ook een directe verkoop?

Voesenek Vastgoed, vertrouwd en degelijk handelend bij "huis verkopen binnen 1 week"

Wijzelf zijn niet uit op een snel succes maar handelen adequaat in het belang van de klant die alle reden heeft om snel van zijn/haar huis af te zijn. Ondanks dat wij u binnen 1 week kunnen helpen gaan we zorgvuldig om met uw belangen en uw persoonlijke omstandigheden. Zo kunnen wij u na 1 bezoek aan de betreffende woning u in 1 dag het best haalbare bod op uw huis doen, uiteraard met een duidelijke toelichting. Ons bod staat op dat moment als een huis en daar wordt achteraf niet meer door ons aan gemorreld. Natuurlijk dienen wij zakelijk te werk te gaan maar de menselijke factor staat bij ons hoog in 't vaandel en dat willen wij u graag bewijzen.

Niet meer "hopen maar nu verkopen?

Huis verkopen binnen 1 week en zorgeloos afhandelen door vastgoedmakelaar nr. 1

Als u snel uw huis wilt verkopen betekent dat bijna altijd dat u weinig tijd heeft om alle bijkomende activiteiten zelf te verrichten. Daarom zal het u aanspreken dat door onze aanpak u niet gehinderd zal worden door:

  • Uw huis van binnen en van buiten extra aantrekkelijk te moeten maken om de verkoop te bevorderen.
  • Advertenties en foto's laten maken voor makelaars en advertenties.
  • Tientallen bezoekers ontvangen en een veelvoud aan koffie en thee moeten schenken.
  • Borden in tuin en/of op de ramen laten plaatsen.
Zonder gedoe woning verkopen?

Wij van Voesenek Vastgoed vinden het fijn als wij klanten op een plezierige wijze kunnen helpen.

Het huis mag dan het object zijn, bij ons staat zakelijk én menselijk handelen op 1. Zo kunt u ook rekenen op een duidelijke koopovereenkomst, waarin alle afspraken duidelijk zijn vastgelegd. Wij begeleiden dat naar de notaris en na de formaliteiten aldaar beschikt u van ons direct over uw geld. Bovendien nog een aangename mededeling aan het eind: u betaalt geen makelaarskosten zoals courtage en advertentiekosten en geen overdrachtbelasting. Mogen wij, met deze prettige boodschap, in alle bescheidenheid zeggen dat het juist is om bovenaan uw actielijst te noteren: Afspraak maken met Voesenek Vastgoed. Natuurlijk kunt u ook gelijk de telefoon of uw mobiel pakken en ons bellen voor een afspraak of vragen om meer informatie.

Meer vragen of gewoon een prettig gesprek? Neem contact!