Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Huis bezichtigen vanuit helikopter

Een huis kopen betekent tegenwoordig heel veel zoeken op Funda, bezichtiging na bezichtiging aflopen en heel snel beslissen. Een aantal klanten van een makelaar in Garderen kregen een andere behandeling. Zij hebben vanuit een helikopter zes villa's kunnen bekijken.

Na de heliktopervlucht worden de kopers rondgereden door Garderen, een dorp aan de rand van de Veluwe. Een heuse tour voor de rijke woningzoeker. Volgens de makelaar heb je ook bij het verkopen van je rijtjeshuis iets aan deze aanpak.

Alleen voor rijken?
De makelaar richt zich op zakenmannen, die hebben een drukke agenda en geen tijd om veel huizen te bezichtigen. Op deze manier kunnen ze dat wel. En dus worden ze rondgevlogen in een helikopter en rondgereden in Range Rovers.

NVM-woordvoerder Annebelle van der Kloet denkt dat een helikoptervlucht ver gaat, maar ze ziet wel dat er veel drones gebruikt worden. Ook bij een ander segment huizen. Het huis is belangrijk, maar de omgeving waar een huis in staat ook. Met een drone kun je zien waar de dichtsbijzijnde school en supermarkt ligt. Steeds meer makelaars plaatsen ook een video op Funda. Een dronevlucht over de wijk kan daar onderdeel van zijn.

Of al deze middelen ook echt bijdragen aan het sneller verkopen van een huis, is maar de vraag. Dat is vooral afhankelijk van locatie. 

Wij van Voesenek Vastgoed kopen alles (ook zonder vlucht in een helikopter) van een woonhuis in Schiedam tot een villa in Brabant of een vakantiehuis in Zeeland. Neem dus gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Terug

Heeft u nog vragen?