Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Voor de verkoop van mijn woning heb ik altijd een makelaar nodig.

U heeft voor de verkoop van uw woning geen makelaar nodig, sterker nog een makelaar is niet bevoegd is om tips te geven of om juridische beslissingen te nemen aangezien hij geen advocaat of notaris is. Het enige wat u echt nodig heeft is een notaris en natuurlijk een koper voor uw huis.

Heeft een koper gevonden voor uw woning, Voesenek Vastgoed is de opkoper voor uw huis. Bent u het eens over de prijs? Dan moet u afspraken maken over de overdracht en over de voorwaarden waaraan moet worden voldaan. 

In Nederland moet een notaris alle juridische zaken rond de overdracht regelen. Hij is ook de enige die dat mag doen. Daardoor weten alle partijen zeker waar ze aan toe zijn.

Iedere notaris is onafhankelijk en onpartijdig en kijkt daarom naar uw belangen én die van de koper. Hij doet ook allerlei onderzoeken, naar uw achtergrond en die van de koper, het huis, de hypotheeksituatie en mogelijke bijzonderheden in de gemeente. Als er iets niet in orde is en problemen kan opleveren, trapt hij direct op de rem. En meestal zorgt hij er voor dat de problemen meteen worden opgelost.

De notaris doet dus heel veel voor u. Maar het meeste doet hij achter de schermen, zodat u alleen nog maar hoeft te tekenen. Zo ook de financiële kant van de overdracht. Hij zorgt er bijvoorbeeld voor dat de bank en de verkoper hun geld krijgen. Daarbij wordt natuurlijk gelijk overgestoken

Wilt u uw huis verkopen zonder een makelaar te gebruiken en direct zekerheid bij de verkoop van uw woning? Voesenek Vastgoed is de huis opkoper die u graag van dienst is. Wilt u meer informatie over welk onderwerp dan ook, wij helpen u graag. Alle mogelijke manieren om met ons in contact te komen staan hier

Terug

Heeft u nog vragen?