Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Huis opkopers vergelijken, waar moet op u op letten als u huis opkopers wilt vergelijken.

Als u op het internet gaat zoeken naar "huis opkopers" of "makelaars die zelf huizen kopen" komt u een enorme lijst van bedrijven tegen waar u uw huis kan aanbieden, wij van Voesenek Vastgoed hopen natuurlijk dat u voor ons kiest als u uw huis direct wilt verkopen aan een huizenopkoper, wilt u vergelijken dan geven wij u graag enkele tips

U wilt graag uw huis zo snel mogelijk uw huis verkopen aan een opkoper, inmiddels heeft u diverse bedrijven die huizen opkopen gevonden op internet. De mogelijkheid heeft u om bij die bedrijven een formulier in te vullen waarna u bod zult krijgen op uw woning.

Een bod doen op basis van alleen adresgegevens is bijna onmogelijk, let u daarom goed op waar het bod op gebaseerd is. Wij merken vaak dat er bedrijven zijn die een onrealistisch bod doen via internet met alleen het doel om door u uitgenodigd te worden voor een bezichtiging. Van ons krijgt u veelal een maximaal bedrag te horen wat de woning kan opbrengen en melden u daarbij dat voor een exact bedrag wij de woning moeten zien, echter proberen wij bij het doen van een "internet bod" altijd zo dicht mogelijk bij de waarheid te komen. Er is niets zo vervelend dat u blij wordt gemaakt met een bod op uw huis wat bij voorbaat al niet haalbaar is.

Wij komen vaak woning-verkopers tegen die een woning te koop hebben staan op Funda voor bijvoorbeeld €.200.000,- en van een opkoper een bod bod via internet hebben gekregen van €.190.000,- Wij horen dan wanneer wij een indicatie geven een teleurgestelde woning-verkoper die zegt dat wij niet goed zitten met onze prijs omdat concurrentie veel hoger zit.

Gelooft u ons alstublieft, de kosten om een woning te kopen zijn voor iedere woning opkoper hetzelfde en daarnaast is het echt waar dat een woning opkoper nog geld wilt/ moet verdienen. Onmogelijk is het dat u bij een vraagprijs van €.200.000,- een bod krijgt van een opkoper voor €.190.000,- die daarvoor uw woning koopt.

Lastig is dat wel voor ons, wij willen u geen valse beloften doen en u vanaf het begin een reële indicatie geven. Begrijpelijk is het wel dat u voor het maximale bedrag zal kiezen maar besef dat, als het te goed om waar te zijn, dat ook zo is.

Laat u vooral niets overhaast tekenen of u allerlei vreemde constructies aanbieden, Wij van Voesenek Vastgoed gaan in alle rust met u in gesprek en zullen er alles aan doen om u te bewijzen dat een transactie bij ons altijd vlekkeloos verloopt. Wij doen dit immers al meer dan 35 jaar.

Ook moet u zeker rekening houden met samenwerkingen tussen enkele opkopers. Denkt u twee onafhankelijke bedrijven te benaderen maar schijn kan dus bedriegen. Wij van Voesenek Vastgoed werken niet samen met anderen, echter werken wij ook nog onder een andere naam: dewoningkoper.nl

Het beste advies wat wij u kunnen geven is dat u uw keuze maakt voor 1 opkoper. Heeft u een goed gevoel en de prijs is voor u acceptabel moet u zaken doen met deze partij. Onze ervaring leert dat wanneer u met meerdere gelijktijdig zaken probeert te doen dat veelal niet ten positieve van de woning verkoper komt. Natuurlijk hopen wij dat u voor ons kiest, is dat voor een ander bedrijf staan wij nog steeds achter ons advies. 

Heeft u nog meer vragen of wilt u direct contact met ons? Bezoek dan onze contactpagina.

 

Terug

Heeft u nog vragen?