Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Een huis kan soms ook echt een blok aan uw been zijn.

Dat klinkt best vreemd, dat een huis een blok aan uw been kan zijn. De huizenprijzen stijgen er is veel vraag naar woningen en weinig aanbod. Helaas zijn er situaties dat uw eigendom een belemmering kan gaan worden. Denkt u eens aan de volgende situaties:

Stel u bezit samen met uw partner een huis en besluiten uit elkaar te gaan. Dat zal dan waarschijnlijk betekenen dat u uw woning zal moeten verkopen want u wilt niet meer onder 1 dak wonen met elkaar. U wilt dan dan wel zo snel mogelijk verkopen maar ook duidelijkheid waar u en uw ex partner kunnen gaan wonen. Dit laatste wordt erg ingewikkeld, als u een koper heeft gevonden voor uw woning zal deze koper zal niet wachten totdat u beiden een huis heeft gevonden en gekocht. Ook is het mogelijk dat u uw huis met verlies moet verkopen. Wij van Voesenek Vastgoed kopen uw woning en kopen desgewenst voor u en uw ex partner de woningen(en) die u wenst te betrekken dit zodat u een vloeiende en soepele verhuizing heeft.

Een ander scenario waarbij uw eigendom een belemmering kan worden is bijvoorbeeld een woning uit een erfenis die ernstig achterstallig onderhoud heeft. U heeft niet de middelen om de woning te renoveren en de kosten van de woning bijvoorbeeld belastingen en energie lopen wel door. Wij kopen iedere woning hoe deze er ook uitziet! Wij kopen direct uw huis over.

Zo kunnen we nog wel even doorgaan met situaties waarbij een huis zelfs in deze goede markt een blok aan uw been kan zijn. Voesenek vastgoed zijn de makelaars die huizen opkopen zonder gezeur en met gemak!

Terug

Heeft u nog vragen?