Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Direct huis verkopen Goes

Direct huis verkopen Goes

Direct huis verkopen in Goes zal elke Zeeuw die in Goes woont aanspreken

Komt een man bij zijn dokter in Goes met een ontluikend minderwaardigheidsprobleem. Hij kan de combinatie van Zeeuw en zuinig niet meer aanhoren. Het is dan ook een achterhaald verhaal dat alleen in andere delen van Nederland nog wel gebruikt wordt. Zijn dokter zet zijn patiënt weer met beide voeten in de Zeeuwse klei en zegt tot slot: "Zeeuwen zijn niet zuinig maar slim". Ook als je direct -dus met veel spoed- je huis wilt verkopen.

Direct bod aanvragen?

Een slimme Goessenaar weet hoe hij zijn huis direct kan verkopen

Daarvoor moet er wel even buiten de begaanbare paden worden getreden en het overbekende traject van makelaar tot notaris aan de kant worden geschoven. Er zijn tal van redenen om snel van een huis af te willen zijn. Om wat voorbeelden te noemen:

 • Een nieuwe baan elders in Nederland
 • Het huis is voor de bewoners nu echt te groot of te klein geworden 
 • Financiële perikelen
 • Het overlijden van de laatste bewoner
 • Vertrek naar het buitenland
 • Geen hypotheek verlenging mogelijk
 • en zo nog vele denkbare opties

De beste vastgoedmakelaar biedt de slimme oplossing

Direct contact met ons?

Voesenek Vastgoed hielp al tientallen inwoners van Goes direct hun woning te verkopen

Als snelheid geboden is biedt Voesenek Vastgoed een onorthodoxe oplossing. Het systeem is namelijk heel eenvoudig. U hoeft uw huis niet in de verkoop te doen omdat Voesenek het eenvoudigweg koopt. En daarbij maakt het helemaal niets uit  of uw woning in het oude binnenstad staat of in de nieuwere wijken als Noordhoek, Overzuid of Ouverure. Om het nog eenvoudiger te maken, de soort woning doet er ook niet toe. Een rijtjeshuis, een vrijstaande woning, een appartement of een bungalow, Voesenek doet een realistisch bod waar niet meer tijd voor nodig is dan een retourtje Goes - Vlissingen. Een snelle oplossing voor slimme Goessenaren. 

Lees hier meer ervaringen van anderen

Direct huis in Goes verkopen is niet alleen slim maar ook voordelig

Dat moet u als inwoner van Goes in het mooie Zuid-Beveland toch aanspreken? Om eens op te noemen wat u zich allemaal bespaart, nog los van de tijdwinst, is dat niet gering:

 • Makelaarskosten en advertenties
 • Het huis verkoop aantrekkelijk maken
 • Kijkers moeten ontvangen
 • Overdrachtkosten

Dit alles wordt door Voesenek Vastgoed van u uit handen genomen en bekostigd en zelfs de notaris is niet voor uw rekening.

Wat u niet langer, neem nu contact

Is er dan niets dat u zelf moet doen of betalen als u in Goes woont?

Wij spelen open kaart zodat u precies weet waar u aan toe bent. Tegen al de werkzaamheden en procedures die wij van u overnemen staat dat ons bod wat lager zal liggen dan de gunstigste marktwaarde. Dat is alles. Het enige dat u hoeft te doen is contact met ons opnemen want anders kunnen wij u niet van dienst zijn en nadat de overdracht bij de notaris heeft plaatsgevonden, het afgesproken bedrag incasseren. Twee zaken die u na de bovenstaande informatie met plezier tegemoet zult zien. Tot slot nog even onze extra service mogelijkheden. Desgewenst kunt u zelf de overdrachtdatum bepalen, wij kunnen assisteren bij het leeg opleveren van uw huis en u kunt uw huis zelfs nog een tijdje als overbrugging bij ons terughuren. Belt u ons gerust nu op want er zijn geen verplichtingen aan onze informatie of bezoek aan uw huis verbonden.

Tot snel!