Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Wat geeft een opkoper voor mijn huis?

Wat geeft een opkoper voor mijn huis?

Ik wil mijn huis verkopen en wat geeft een opkoper dan voor mijn huis?

Om daar een goed beeld van te krijgen is het verstandig om eerst de twee mogelijkheden te vergelijken: Zelf uw huis verkopen c.q. laten verkopen of uw huis laten kopen door een opkoper.

In het eerste geval krijgt u met de volgende consequenties te maken:

 • U en mogelijk samen met een makelaar dient een voor u acceptabele prijs vast te stellen.
 • De prijs die u bepaalt heeft sterk te maken met de wens of u uw huis snel kwijt wilt of dat u een lange adem heeft. In dat laatste geval kunt u op een wat hogere verkoopprijs gokken.
 • Gaat u zelf de verkoop aanpakken dan krijgt u nogal wat werk voor de kiezen. Vaak net zoveel als u kwijt bent bij de verkoop via een makelaar, alleen de makelaarskosten kunt u ermee besparen. In het andere geval dient u een makelaar te selecteren en dat vraag tijd en afstemming van de condities. Bovendien kan hij/zij uw oorspronkelijke bedachte prijs ter discussie stellen.
 • U krijgt voorts te maken met een fotosessie van uw woning want potentiële klanten willen meer zien dat alleen een foto van de buitenkant van uw huis.
 • Via de courtage betaalt u voor de overige kosten die de makelaar maakt.
 • U dient rekening te houden met (hopelijk) een flink aantal kijkers. In veel gevallen wilt u daarbij zijn en denkt u dan gelijk aan de vele kopjes koffie en thee. Bovendien worden er regelmatig kijkersdagen georganiseerd. Alles bij elkaar kost het u een zee van tijd.
 • De makelaar zal u adviseren om het in- en exterieur van uw huis "verkoopvriendelijk" te maken. Soms is dat een kwestie van opruimen maar aanpassingen aan de inrichting kan soms ook noodzakelijk zijn.
 • U zult regelmatig in spanning blijven zitten of een kijker ook daadwerkelijk gaat kopen. Het rond krijgen van de financiën is in vele gevallen de bottelnek.
 • Uiteindelijk wordt uw huis verkocht en volgt de gang naar de notaris voor het passeren van de acte en ook dat kost geld.
 • Uiteindelijk hoopt u daarna het betreffende bedrag snel te ontvangen.

Ziedaar het traject waar u dus mee te maken krijgt en van tevoren is het moeilijk te voorspellen hoeveel weken of maanden het in beslag zal nemen.

Nu de vastgoed makelaar. Wat geeft een opkoper voor mijn huis? Een terechte vraag.

Exact in geld is deze vraag niet te beantwoorden. Bovendien heeft elke opkoper zijn eigenstrategie en opkoopbeleid. Vandaar dat u hier het antwoord krijgt vanuit de visie van een gerenommeerde vastgoed onderneming, Voesenek Vastgoed in Breda (Teteringen).

Wij zullen met het bod dat we doen altijd wat onder de marktprijs zitten. Dat is heel realistisch en eerlijk en wel om de volgende redenen:

 • Wij kopen uw huis direct en u ontvangt het overeengekomen bedrag, nadat de overeenkomst de notaris gepasseerd heeft, ook direct.
 • Neemt u voorts alle kosten, zorgen en tijd in gedachten die in het eerste deel van deze beantwoording zijn beschreven. Bij Voesenek Vastgoed kunt u al die zorgen, tijd en kosten vergeten.
 • Voesenek Vastgoed doet, nadat uw huis bekeken is, een definitief bod en neemt daarna alle werk en kosten over. U betaalt niets vanaf de eerste kennismaking tot en met de directe uitbetaling van het vastgelegde bedrag.
 • Is er haast geboden bij de verkoop van uw huis dat doen wij een bod in één dag en verloopt de hele procedure in één week. En ook dat kost u niets extra.

Nu u deze antwoorden bekeken heeft mogen wij waarschijnlijk samen met u concluderen dat het niet onlogisch is dat het realistische bod wat onder de marktwaarde ligt. Desondanks biedt Voesenek Vastgoed altijd de scherpst haalbare prijs.

Kopen door Voesenek Vastgoed gaat altijd sneller dan dat u verkoopt aan iemand die nog gevonden moet worden

Voesenek Vastgoed een begrip in het opkopen van huizen gaat in Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

Wij zijn al meer dan 35 jaar actief in de vastgoedmarkt. Veel klanten maken ons iedere keer weer gelukkig met hun tevreden recensies. Uiteraard zichtbaar op deze website. Wij staan voor een zeer klantvriendelijk omgaan met hen die een huis willen verkopen en we hanteren een voor iedereen begrijpelijk no-nonsens aanpak.

Wilt u zorgeloos en snel uw huis verkopen? Wij reageren met spoed op uw telefoontje of aanvraag. Ook dit zonder verplichtingen en kosten.

Wij staan klaar voor u!