Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Direct huis verkopen Rotterdam

Direct huis verkopen Rotterdam

Direct uw huis verkopen in Rotterdam

Wilt u direct uw huis verkopen in Rotterdam? Wij brengen graag een aantrekkelijk bod uit op uw huis. Daarmee heeft u direct zekerheid over uw toekomst en hoeft u niet meer te wachten op een koper. Uiteraard wordt alles netjes geregeld via de notaris. De kosten daarvan zijn geheel voor onze rekening. Dat is onze extra service.

Direct uw huis verkopen in Rotterdam, soms is het noodzakelijk

Soms belandt u in een situatie waarbij het handig is om snel uw huis te verkopen. Bijvoorbeeld omdat u gaat samenwonen en geen dubbele hypotheeklasten wilt, of omdat u een huis heeft geërfd en u er niet wilt gaan wonen. Wellicht gaat u scheiden en wilt u beiden het huis zo snel mogelijk verkopen, of krijgt u te maken met een executieverkoop. Misschien kiest u gewoon voor gemak en wilt u snel zekerheid. Dan kan het prettig zijn om te weten dat u bij ons direct een interessant bod kunt krijgen op uw huis.

Direct uw huis verkopen? Wij regelen het voor u

Als u direct uw huis wilt verkopen in Rotterdam kunt u natuurlijk contact opnemen met een makelaar, die uw huis voor u te koop zet. U betaalt dan uiteraard makelaarskosten, maar heeft op voorhand geen garantie dat uw woning snel verkocht wordt. Soms is het daarom verstandiger de keuze te maken voor een beter alternatief. Als u direct uw huis wilt verkopen dan bieden wij daar graag direct een eerlijke prijs voor. Dat geeft snel zekerheid, zodat u zonder zorgen verder kunt bouwen aan uw toekomst.

Verkoop uw huis direct

Wilt u direct uw huis verkopen in Rotterdam? Dan bieden wij altijd een eerlijke prijs. Wij zijn al vijfendertig jaar gespecialiseerd in het opkopen van onroerend goed in Rotterdam en weten precies wat een goede prijs is voor uw huis. We werken duidelijk, snel en zonder nare verrassingen achteraf. De verkoop van uw huis wordt netjes geregeld via een notaris, zonder kosten en zonder ontbindende voorwaarden. Zo weet u zeker dat u snel én op een eerlijke manier direct uw huis kunt verkopen in Rotterdam.

Wilt u ook direct uw huis verkopen in Rotterdam?

Als u snel uw huis wilt verkopen, geef ons dan uw adresgegevens door en wij doen binnen een werkdag een bod. Vindt u dit bod interessant, dan komen wij graag uw woning bezichtigen om een definitief bod vast te kunnen stellen. Zodra u daarmee akkoord gaat maken we gezamenlijk afspraken over de verkoop en laten we die vastleggen bij de notaris. Zodra het koopcontract rond is ontvangt u direct de koopsom van uw huis. Zonder kosten, zonder ontbindende voorwaarden. Snel, netjes en duidelijk.

Wilt u meer weten over het direct verkopen van uw huis in Rotterdam? Neem contact met ons op en stel ons al uw vragen. Wilt u graag een vrijblijvend bod ontvangen op uw huis? Geef dan nu uw gegevens door en u ontvangt direct een aantrekkelijk bod. 

 

Onze contactgegevens