Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Wij kopen uw huis in Rotterdam

Wij kopen uw huis in Rotterdam

Wij kopen uw huis in Rotterdam is geen ongein

Het lijkt wel of er een presentje door de brievenbus wordt gegooid. U wilt van uw woning af en nog voordat u in actie bent gekomen komt er een nieuwe mogelijkheid in beeld. Wel verkopen maar niet alles zelf hoeven regelen. Er zijn talloze redenen waarom iemand, in dit geval wellicht uzelf, noodgedwongen is om de woning te willen of te moeten verkopen. Als een dergelijke verkoopactie op korte termijn moet plaatsvinden staat daar subiet een gebrek aan tijd tegenover. En laten we eerlijk zijn, voor een Rotterdammer is tijd kostbaar.

Huis verkopen in Rotterdam en kwestie van "niet lullen maar poetsen"

Laten we eerst even iets recht zetten. We kunnen hier beter spreken over uw huis laten kopen dan zelf uw huis verkopen. Juist in dat "laten kopen" zit de meeste winst in tijd en kosten. Als Rotterdammer bent u waarschijnlijk gehecht aan de innoverende stad aan de Maas maar omstandigheden kunnen u toch verplichten elders te gaan wonen. Een andere baan, de voorkeur van de partner, internationale activiteit zijn zomaar wat voorbeelden. Net zo goed kan het overlijden van de laatste bewoner de noodzaak zijn om het huis te verkopen en bij sommigen is een scheiding de trieste oorzaak. In al die gevallen betekent dat dus veel regelen in een relatief korte tijd. En dan blijkt al snel dat de verkoop van de huidige woning in Rotterdam veel tijd zal vergen.

Wij kopen uw huis waar het ook staat in Rotterdam

Als u denkt dat een makelaar het wel even snel regelt dan kan de praktijk weerbarstig zijn. Een deel van het werk komt echt ook op uw eigen bord terecht. Een van de eerste adviezen die u krijgt is dat uw huis in Rotterdam netjes op orde moet zijn om bij de vele kijkers een goede indruk achter te laten. Dat is nu juist niet zo simpel omdat uw gedachten eigenlijk al in de inpak modus staan. Er moet over advertenties worden nagedacht en onderhandelingen worden gevoerd want een makelaar beslist niet in z'n eentje over de verkoopprijs. Bovendien zal u benaderd worden door woning - en verhuisadverteerders; ze weten u ineens te vinden. Zeker is dat het u tijd gaat kosten, los nog van taxaties enz. Daardoor komt al snel de tijd- en kostenbesparende oplossing in beeld: wij kopen uw huis in Rotterdam.

Als Voesenek Vastgoed een bod doet staat dat als een huis

Wij werken snel, maken een afspraak met u, doen een bod zonder allerlei voorbehouden, leggen de afspraken vast en de koopovereenkomst wordt u voorgelegd. Dit zijn geen vage beloften, want u heeft te maken met een bedrijf dat al 35 jaar op de vastgoedmarkt actief is, u prima referenties kan tonen, u tot en met de notaris begeleidt en garandeert dat het overeengekomen bedrag direct daarna wordt overgemaakt.

Voesenek Vastgoed is thuis in Rotterdam en waardeert de Rotterdamse mentaliteit

Wij zijn al jaren actief in het kopen van vastgoed in alle delen van Rotterdam of het nu Katendracht of Hillegersberg is, Fijenoord of Prins Alexander. Ook wij kiezen met genoegen een Kapsalon als de maag erom vraagt. Het blijkt iedere keer weer een genoegen om een Rotterdamse woningeigenaar een aantrekkelijk bod te doen en daar met de bekende nuchterheid uitleg bij te geven.

Wij nodigen u daarom graag uit om alle verdere en gedetailleerde informatie op onze website door te nemen. Vanzelfsprekend staan wij direct klaar om te reageren als u de volgende stap zet en ons belt (076 887 80 14) voor een afspraak of het contactformulier invult. Zelf het huis verkopen inclusief veel sores kan daardoor snel omslaan in een comfortabele situatie door de Voesenek oplossing: Wij kopen uw huis in Rotterdam*.

* Woont u niet in Rotterdam maar even daarbuiten? Ook dan staan wij voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact met ons