Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Woning met zekerheid verkopen

Woning met zekerheid verkopen

Woning met zekerheid verkopen kan bij ons

Bezit u een eigen woning en wilt u deze woning met zekerheid verkopen? Wij brengen direct het hoogste bod uit en kopen uw huis graag van u op. Daarmee weet u zeker dat uw woning verkocht wordt en bent u direct uit de zorgen.

Een woning met zekerheid verkopen, het kan noodzakelijk zijn

Iedereen kan in een situatie belanden waarbij de omstandigheden het noodzakelijk maken de eigen woning zo snel mogelijk te verkopen, ook u. Misschien gaat u scheiden, bent u failliet verklaard of heeft u uw baan verloren en dan kan snel verkopen van uw woning van groot belang zijn. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u kiest voor het gemak van een snelle verkoop, want ook dat komt regelmatig voor. Tenslotte is een snelle afhandeling direct een kopzorg minder.

Zekerheid bij het verkopen van uw woning

Wilt u uw huis verkopen uit scheiding, uw huis verkopen uit een erfenis of gaat het om een executieverkoop? Wat de oorzaak ook is dat u snel uw woning met zekerheid wilt verkopen, zodra uw woning verkocht is kunt u uw nieuwe toekomst met een gerust hart tegemoet gaan. U hoeft niet meer zelf op zoek te gaan naar kopers of af te wachten tot er iemand biedt want u kunt uw woning direct aan ons overdragen. Daarnaast kan een snelle verkoop natuurlijk extra problemen voorkomen. Op die manier de toekomst ingaan is dan erg comfortabel.

Uw woning met zekerheid verkopen, het kan nu direct

Wilt u ook uw woning met zekerheid verkopen? Laat ons direct weten om welk adres het gaat en of u wel of niet al een makelaar ingeschakeld heeft. U ontvangt direct een interessant bod zonder dat wij eerst contact opnemen met uw makelaar. Uw aanvraag wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld, kost u niets en is geheel vrijblijvend. Zodra u contact met ons heeft gezocht brengen wij binnen een dag een bod uit op uw woning. Zo kunt u direct uw huis verkopen!

Zekerheid bij het verkopen van uw woning, hoe gaat dat?

Hebben wij een bod uitgebracht op uw woning en heeft u daarop interesse getoond in het eventueel verkopen van uw woning? Dan volgt direct een bezichtigingsbezoek, waarna het definitieve bod gedaan wordt. Als u daarmee akkoord maken we gezamenlijk onderlinge afspraken die worden vastgelegd bij de notaris. Direct na het opmaken van het koopcontract betalen wij u - ook via de notaris - de koopsom van uw woning. Daarbij zijn de notariskosten natuurlijk voor onze rekening. Zo heeft u uw woning direct aan ons verkocht en kunt u een nieuwe toekomst tegemoet. Een fijn gevoel!

Wilt u meer weten over onze werkwijze of meer lezen over ervaringen van anderen? Bekijk onze website of neem contact met ons op. Wilt u een bod op uw woning? Vul direct uw gegevens in en u ontvangt binnen een werkdag een passend aanbod.