Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Snel huis verkopen Made

Snel huis verkopen Made

Is het logisch om optimistisch te roepen: "Snel huis verkopen Made"?

Dat optimisme valt te betwijfelen. Het charmante dorp heeft ongeveer 11.340 inwoners, dus de vijver waarin naar kopers gevist moet worden is niet bar groot. Het is prettig dat na alle wisselende fusies het gemeentehuis uiteindelijk nog steeds in Made staat. Helaas is er geen loket om je woning te verkopen. Juist als u uw huis ook nog snel wilt verkopen, kan het nog wel eens extra lastig worden. Er zijn uiteraard tal van motieven om een huis snel te moeten verkopen. Plezierige, omdat u uit eigen vrije wil het dorp Made vaarwel wilt zeggen maar ook triestere oorzaken zoals een scheiding of het overlijden van de laatste bewoner van het huis.

Als u "snel huis verkopen Made" bij Google intoetst kun u een onverwachte reactie tegemoet zien.

Die komt dan niet uit Made maar uit Breda. In de reactie wordt direct niet meer gesproken van verkopen -waar u tot nu toe aan dacht- maar van opkopen. Het tegenovergestelde dus.

De bedoelde reactie zal dus afkomstig zijn van ons, Voesenek Vastgoed in Breda. Wij bieden namelijk een praktische oplossing als u uw huis snel wilt of moet verkopen. Wij bieden de oplossing door uw huis te kopen. Waarschijnlijk had u al een heleboel sores in gedachte zoals:

·      Een makelaar zoeken die aan uw snelheidswens kan voldoen.

·      Tijd en kosten besteden aan advertenties en courtage.

·      Uw huis inrichten als een toonzaal om bezoekers te bekoren.

·      Op onmogelijke tijden kijkers ontvangen, thee of koffie inbegrepen.

·      Spanning of de koop wel doorgaat.

·      Kosten en tijd voor de koopovereenkomst en de notaris.

Als u snelheid wil, wilt u al het bovenstaande eigenlijk niet en heeft u daardoor wellicht nog tijd over om alsnog Made's Powerweekend bij te wonen.

Voesenek Vastgoed draait het om: Snel huis verkopen Made wordt huis kopen in Made

Wij kennen het dorp Made ook goed met z'n bakstenen watertoren en de windmolen "Hoop doet leven". Dat laatste sluit aan bij onze actie, want wij zijn bereid en in staat om uw huis snel te kopen om daarmee uw hoop op een snelle verkoop gestalte te geven. Natuurlijk blijft het voor u verkopen maar zonder alle tijd en kosten die u voorzien had.

Voesenek Vastgoed is als onderneming meer dan 35 jaar actief is in de vastgoedmarkt. Dat zijn we op een degelijke en klantvriendelijke manier, getuige de vele prima referenties. (Zichtbaar via onze website) Als u geïnteresseerd bent in onze praktische oplossing, dan is één telefoontje genoeg om een afspraak te maken. Wij komen ons dan graag voorstellen, u de procedure voorleggen, uw huis bekijken en dan komt het: in één dag een bod voorleggen.

De voordelen van ons bod t.o.v. "Snel huis verkopen Made"

Laten we eerst even terugkomen op het bod dat wij gaan doen. Dat zal én realistisch én met de best haalbare prijs zijn. Maar ons bod is ook gegarandeerd. In een latere fase komen wij er niet meer op terug. Maar nu wat u door deze koop door Voesenek Vastgoed gaat besparen. In ieder geval alle eerder genoemde kosten en ook uw tijdsbeslag kunt u zo wegstrepen. Bovendien zijn er aan ons bezoek en de bezichtiging geen kosten verbonden maar ook geen verplichtingen. De enige verplichting die bij u langs komt is, als u en wij het eens zijn over het aankoopbedrag, dat u samen met ons de koopovereenkomst tekent. Overigens kunnen wij u desgewenst met andere zaken tegemoetkomen: het tijdstip dat u de gekochte woning wilt verlaten, dat u het eigenlijk zou willen terughuren of wilt participeren in de winstdeling bij onze verkoop van uw oorspronkelijke huis.

Kortom, we hebben u nog veel details te vertellen. Belt u ons dus gerust op en wij verzekeren u dan snel voor u klaar te staan.

Contact om uw huis snel te verkopen in Made?

Ook interessant