Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

"Huis opkopen Made" regelt u gemakkelijk met een opkoper huizen

Iemand die zijn huis wil of door omstandigheden moet verkopen, zal al snel tegen iedereen zeggen dat zijn huis te koop is. Of gewoon "ik wil mijn huis kwijt". "Ik ga mijn huis verkopen" wordt wellicht nog vaker gezegd. Bij alle drie de voorbeelden ligt de actie bij de verkopende partij en om succes te hebben zal hij in beweging moeten komen. Tot zover het verhaal als het over een ander gaat. Stel dat u het bent die zijn huis wil verkopen, dan is het geen verhaaltje meer maar moet u zelf in actie komen. Die actie is geen kleinigheidje want er komt heel wat kijken om een huis te verkopen, los nog van alle sores die er omheen zweven. Hoe minder tijd u beschikbaar heeft, des te groter is de druk die het verkoopwerk veroorzaakt. Een makelaar kan u aardig wat werk uit handen nemen, maar het deel dat op uw bordje terecht komt is vaak groter dan u zult verwachten.

Stel dat de slogan "Huis opkopen Made" u wel aanspreekt

Het eerste waar u afscheid van kunt nemen is het woord verkopen. Dat heeft gelijk  een groot aantal positieve consequenties want bijna alle, bij het verkopen optredende werkzaamheden, komen te vervallen. Een "opkoper huizen" neemt namelijk alle zorgen van u over. Om u daarvan een beeld te geven:

  • Na het bezichtigen van uw huis ontvangt u snel een interessant bod.
  • Het tijdstip van verkopen c.q. kopen bepaalt u zelf. Geen wachten meer tot een kijker eindelijk "ja" zegt.
  • Als u zich kunt vinden in het bod (dat bod is vast en daarop wordt later niet meer teruggekomen) maakt de opkoper de koopovereenkomst, die door beide partijen getekend kan worden.
  • Het werk ten behoeve van de notaris wordt u uit handen genomen, zodat u alleen nog hoeft te tekenen.
  • Na die handtekening volgt gelijk de betaling van het vastgelegde bedrag.

Een nu de klap op de vuurpijl: Al dit werk van de eerste vrijblijvende kennismaking tot en met de betaling KOST U NIETS.

Tijd om ons voor te stellen. Uw opkoper in Made is Voesenek Vastgoed

Al een aantal generaties verlenen wij onze diensten op de vastgoedmarkt. Zoals u op onze website kunt lezen laten wij een spoor van tevreden klanten achter. Dat is niet zo vreemd want zowel in Made als in overige delen van Brabant, Zeeland en Zuid-Holland kunnen onze klanten rekenen op een begripvolle benadering en een eerlijke informatie. Wij spreken geen vakjargon en we komen altijd onze toezeggingen na.

Een van de punten waar we openhartig in zijn is de toelichting op het bod dat wij op uw huis doen. Ons bod zal altijd wat lager uitvallen dan de geldende marktprijs. Daar tegenover staat dat wij alle kosten en sores op ons nemen, dus ook die van de notaris. Dus ook geen courtage kosten voor u. Vergeleken met de kosten van een heel verkooptraject zal het wat lagere koopbedrag daar aardig mee in balans zijn.

Voesenek Vastgoed als opkoper huizen kan u snel van dienst zijn

Zeker als u heel snel van uw huis in Made af wilt, staan wij direct voor u klaar. Voorbeelden: U ontvangt een bod in één dag en het hele koop traject duurt dan slechts één week.

Behalve die snelheid van handelen kunnen wij u ook met andere diensten helpen:

  • U wilt na de koop nog even in uw huis blijven wonen.
  • U heeft hulp nodig bij het ontruimen van uw huis.
  • U wilt het een bepaalde periode terug huren.

Beste inwoner van Made en omstreken, wij nodigen u van harte uit ons op te bellen en een vrijblijvende afspraak te maken. We kunnen elkaar dan beter leren kennen zodat Voesenek Vastgoed u op het juiste moment van dienst kan zijn.

Neem contact met ons of vul het onderstaande formulier in.

Ook interessant