Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Direct huis verkopen Made

Direct huis verkopen Made

Als u hoort "Direct huis verkopen Made" dan is natuurlijk haast geboden

Iemand die alle tijd heeft om zijn huist te verkopen kan zich misschien die haast nauwelijks voorstellen. Toch zijn er heel wat situaties waarbij haast geboden is op te noemen. Maar eerst even een praktijkvoorbeeld. Een vrouw en ook een moeder van een zoon en een dochter overlijdt. Zij is 88 jaar geworden en woonde nog steeds zelfstandig in Made. Natuurlijk was er hulp van buren en kennissen. Haar dochter woont in het zuiden van Duitsland en haar zoon al jaren in Argentinië, waar hij een eigen bedrijf heeft. Gelukkig waren beiden aanwezig bij het heengaan van hun moeder, evenals bij de begrafenis. Maar nu het huis van de moeder, dat willen beide kinderen niet zomaar achterlaten. Het is alleen niet te overzien of een van de ruim 11.000 inwoners van Made het op korte termijn wil kopen.

Zo kwam de conclusie tot stand: "Direct huis verkopen Made"

De dochter heeft een gezin met schoolgaande kinderen en moet weer snel naar huis. De zoon, met zijn bedrijf in Argentinië, kan wel wat langer in Nederland blijven maar veertien dagen is wel het maximum. In een van de drie plaatselijke hotels waar hij tijdelijk verblijft, komt hij in gesprek met de barkeeper. Op de een of andere manier weten deze belangrijke figuren in een hotel de juiste toon voor een gesprek te vinden. Al snel komt het probleem van de zoon aan de orde. Na enige toelichting zegt de barkeeper een dergelijke situatie wel te herkennen. Nog beter, hij heeft ook nog de oplossing. Hij zegt tegen zijn gast dat een makelaar inschakelen teveel tijd kost. Die redt het nooit in veertien dagen. Hij schakelt zijn laptop in, een inmiddels een voor barkeepers onmisbaar stuk gereedschap. Na enkele minuten wordt er een naam en adres geprint van een vastgoedmakelaar. Hij adviseert zijn gast daar contact mee op te nemen en voegt er uit zijn naam de garantie aan toe, dat hij op tijd in Argentinië terug kan zijn.

Klik hier voor een bod op uw huis

Het is Voesenek Vastgoed, die door de Nederlandse Argentijn gebeld wordt

Voor deze gepokt en gemazelde vastgoedmakelaar in Brabant is de oplossing geen probleem. Hij komt regelmatig dergelijke situaties tegen en wil met plezier de haastklus van de zoon aannemen. Ze spreken de volgende dag af bij de woning van de overleden moeder voor uitleg, hoe er gehandeld kan worden en uiteraard de woning te beoordelen. Om het overzichtelijk te houden hieronder de aanpak van Voesenek:

  • Hij doet binnen één dag een bod op het betreffende huis en wel zonder ontbindende voorwaarden. Zijn bod staat dus als een huis.
  • Als het bod voor de zoon acceptabel is kan hij in de kortste keren een koopovereenkomst aanbieden, die bij akkoord gelijk door beiden getekend kan worden.
  • Het bod ligt uiteraard wat onder de marktwaarde, maar alle kosten zoals courtage en die voor de notaris zijn voor rekening van de koper. Een niet gering bedrag.
  • In één week tijd kan bij de notaris dan de akte gepasseerd worden en het betreffende bedrag worden uitgekeerd.

Voesenek Vastgoed staat goed aangeschreven en dat wordt ook nog bevestigd door veel eerdere klanten en is te lezen op zijn website.

Lees echte ervaringen van anderen over ons hier.

De noodkreet : "Direct huis verkopen Made" is dus maar kort van kracht

De zoon en Voesenek Vastgoed worden het eens en tot verbazing van de zoon worden alle handelingen op tijd verricht. Met zijn ervaringen in Argentinië is deze nuchtere Nederlandse aanpak een soort wonder. In ieder geval is zijn terugvlucht inmiddels zeker gesteld en heeft hij zijn zus in Duitsland geïnformeerd. Hij vertelt haar ook nog even dat de hele transactie van kennismaking tot en met de betaling geen cent gaat kosten. Bovendien is hij met Voesenek Vastgoed overeengekomen dat zij het huis leeg laten maken.

Dit verslag tekent ons, Voesenek Vastgoed ten voeten uit.

Natuurlijk zijn wij van Voesenek Vastgoed ook tevreden met de snelle hulp die we konden bieden. Dat kunnen wij niet alleen bij een overlijdensgeval als deze, maar in elke situatie als een huis snel van de hand moet worden gedaan. Als het u overkomt, nu of in de toekomst, bel ons gerust even op. Geen verplichting, geen kosten maar als het moet zijn we zo snel als een Hazewind

Verkopen om welke reden dan ook? Wij kopen graag!

Ook interessant