Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Een oud huis verkopen

Een oud huis verkopen, het kan lastig zijn op de reguliere markt. U kunt het natuurlijk treffen en een koper vinden die uw woning graag op wil knappen. Vaak wordt er dan wel erg weinig op uw huis geboden en krijgt u er niet voor wat uw huis werkelijk waard is. Wilt u graag een eerlijke prijs ontvangen voor uw oude huis? Wij brengen graag een betrouwbaar bod uit. 

Een oud huis verkopen, het kan wel snel

Misschien denkt u dat het lang kan duren, een oud huis verkopen. Toch is dat zeker niet waar. Als u snel duidelijkheid wilt over de verkoop van uw oude huis brengen wij graag een interessant bod uit op uw huis. Met bijna veertig jaar ervaring op de vastgoedmarkt weten wij als geen ander wat uw huis waard is. We brengen altijd een eerlijk bod uit op basis van de werkelijke waarde. Zo kan een oud huis verkopen toch snel gaan én kunt u er een goede prijs voor krijgen.

Een oud huis verkopen? Geen probleem!

Wilt u snel zekerheid over de verkoop van een oud huis? Verkopen aan een vastgoed opkoper kan dan een goed idee zijn. Als u wilt weten wat uw huis waard is, laat ons dan direct weten om welk adres het gaat en u ontvangt binnen een week een interessant bod. Zo kunt u direct voor uzelf bepalen of u uw huis direct wilt verkopen. Vindt u ons aanbod interessant, dan komen we graag uw huis bezichtigen om een definitief bod uit te kunnen brengen. Gaat u daarmee akkoord? Dan kunt u direct uw oude huis verkopen.

Hoe werkt dat, een oud huis verkopen?

Zodra u akkoord gaat met ons definitieve bod kan het snel gaan. We maken gezamenlijk afspraken over de verkoop. Natuurlijk staan wij altijd open voor uw wensen. Misschien wilt u er nog even in blijven wonen tot u een ander huis heeft gekocht bijvoorbeeld of wilt u de inboedel door ons laten verhuizen of verwijderen. Zijn de afspraken gemaakt? Dan worden die vastgelegd door een notaris in een koopcontract. Zodra dat getekend is bent u zeker van de verkoop van uw oude huis. Natuurlijk betaalt u geen notariskosten, die zijn voor onze rekening.

Een oud huis verkopen? Het kan snel gaan!

Heeft u een hoop zorgen rond de verkoop van uw oude huis? Dat is niet langer nodig! Een oud huis verkopen hoeft echt geen probleem te zijn. Wij brengen graag een eerlijk bod uit op uw huis en zorgen er voor dat u zich snel weer op de toekomst kunt richten. Wilt u meer weten? Lees dan meer over onze werkwijze of bekijk de ervaringen van anderen. 

Wilt u graag een interessant bod laten uitbrengen op uw oude huis? Geef dan direct uw gegevens door en wij nemen binnen een werkdag contact op met een aantrekkelijk voorstel. 

Meer informatie of gewoon een prettig gesprek?

Ook interessant