Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Kluswoning verkopen

Kluswoning verkopen

Kluswoning verkopen

De kans is vrij groot dat u moeite ondervindt met het verkopen van uw kluswoning. Vandaag de dag zijn particuliere huizenkopers voornamelijk op zoek naar woningen die direct bewoonbaar zijn en voorzien zijn van alle moderne gemakken. Dat de kluswoning voor een zacht prijsje wordt verkocht is dus niet voor iedereen relevant. Ook kan het ingewikkeld zijn voor een particulier om de verbouwingskosten meegefinancierd te krijgen in de hypotheek. Wat nu? Voesenek Vastgoed is een gespecialiseerde huizenopkoper die elke woning accepteert. Dit betekent dat u zeer eenvoudig en direct uw kluswoning kunt verkopen aan Voesenek Vastgoed.

Waarom uw woning verkopen aan Voesenek Vastgoed?

Sinds de oprichting in 1978, koopt Voesenek Vastgoed allerlei soorten woningen op ongeacht de staat waarin het verkeert. Dus een kluswoning, oftewel een woning met achterstallig onderhoud, kunt u eenvoudig en zonder gedoe aan ons verkopen. Wij garanderen een snelle opkoop van uw woning doordat wij over de benodigde expertise, ervaring en eigen financiële middelen beschikken. Het eindeloos wachten op een potentiële opkoper van uw huis is dus niet meer nodig! En juist in situaties waarin veel haast is geboden met de verkoop van uw woning, zoals bijvoorbeeld een scheiding, executieverkoop of een erfenis, is het verkopen van uw kluswoning aan Voesenek Vastgoed een uitstekende oplossing.

Hoe eenvoudig is het verkopen van uw kluswoning aan Voesenek Vastgoed?

Het antwoord is simpel: heel eenvoudig. We komen graag de woning bezichtigen (uiteraard volledig gratis). Dankzij onze ervaring kunnen wij al ter plekke een eerlijk bod uitbrengen. We gunnen u alle tijd om rustig na te denken over ons bod. Maar voor de snelle beslissers kunnen wij dezelfde dag nog de verkoop in gang zetten. Bij akkoord op ons bod gaan we alle afspraken helder in een koopovereenkomst verwerken. Dit gaat vervolgens naar de notaris die zorgt voor de koopoverdracht registratie. Als dit rond is heeft u officieel geen omkijken meer naar de woning en is Voesenek Vastgoed de nieuwe eigenaar.

De mogelijkheden rondom het verkopen van uw kluswoning?

De juiste oplossing bieden die aansluit op situatie en wensen vinden wij zeer van belang. Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Direct een bod ontvangen?