Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Woning achterstallig onderhoud verkopen

Woning achterstallig onderhoud verkopen

Woning met achterstallig onderhoud verkopen lastig?

Een huis dat direct bewoonbaar is en voorzien is van alle moderne gemakken, is steeds vaker de wens van particulieren die een huis willen kopen. Men heeft niet meer de tijd (en geld) om in het begin allerlei verbouwingen uit te gaan voeren. Daarnaast is het vaak maar de vraag of een particulier de verbouwingskosten krijgt meegefinancierd in de hypotheek. Het verkopen van uw woning met achterstallig onderhoud wordt daarom steeds lastiger. Gelukkig heeft Voesenek Vastgoed de oplossing: de directe opkoop van uw woning!

Contact voor meer informatie

Eenvoudig uw woning met achterstallig onderhoud verkopen

Voesenek Vastgoed heeft sinds de oprichting in 1978 zijn sporen verdiend als huizenopkoper. Hierdoor beschikken wij over de juiste expertise en ervaring om u goed van dienst te kunnen zijn. In tegenstelling tot een makelaar, kunt u uw woning met achterstallig onderhoud direct verkopen aan Voesenek Vastgoed tegen een aantrekkelijke verkoopprijs en heeft u dus ook niet te maken met allerlei oplopende makelaarskosten. Dit betekent dat u niet meer met de handen in het haar hoeft te zitten met uw lastig te verkopen huis. Vooral bij prangende situaties zoals een scheiding, erfenis of een dreigende executieverkoop is de snelle verkoop meer dan gewenst.

De stappen van het verkopen van uw woning met achterstallig onderhoud

Wij willen graag transparant zijn in onze werkwijze. Het verkopen van uw woning met achterstallig onderhoud aan Voesenek Vastgoed doorloopt de volgende eenvoudige stappen. Allereerst komen wij graag de woning bezichtigen. Vanwege onze expertise kunnen wij al ter plekke een gunstig bod uitbrengen. Gaat u akkoord met het bod? Dan leggen we al onze afspraken vast in een koopovereenkomst. Dit wordt overhandigd aan de notaris die de koopoverdracht al spoedig registreert. Zodra dit rond is bent u officieel van uw woning af. Zo eenvoudig is dus het verkopen van uw woning met achterstallig onderhoud aan Voesenek Vastgoed.

Vragen rondom het verkopen van uw woning met achterstallig onderhoud?

Wij begrijpen dat het verkopen van uw woning met achterstallig onderhoud wellicht ingewikkeld klinkt. Daarom gaan we graag met u in gesprek om uw vragen te beantwoorden en samen te bekijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Neem hiervoor contact met ons op of u vult het formulier in.

Direct een bod ontvangen?