Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Vastgoed opkoper

Bent u op zoek naar een vastgoed opkoper om snel en gegarandeerd uw woning te verkopen? Als vastgoed opkoper brengen wij direct een bod uit op uw woning en regelen we graag een snelle overdracht. Met bijna veertig jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partij, gespecialiseerd in de aankoop van vastgoed.

Een vastgoed opkoper geeft direct zekerheid

Wilt u snel uw woning verkopen via een vastgoed opkoper? Dan brengen wij graag een interessant bod uit op uw woning. Soms is een snelle verkoop handig. Tijdens een scheiding bijvoorbeeld, een faillissement of als u te maken krijgt met executieverkoop. Natuurlijk kunt u ook gewoon kiezen voor het gemak van een snelle verkoop. Als u de woning heeft verkregen uit een erfenis bijvoorbeeld, omdat u geen zorgen meer wilt over dubbele hypotheeklasten of omdat u naar het buitenland vertrekt.

Voor welke reden dan ook een snelle verkoop?

Een vastgoed opkoper maakt verkoop direct mogelijk

Wat de reden ook is dat u uw woning snel wilt verkopen, een vastgoed opkoper zorgt er voor dat dat direct mogelijk is. Uiteraard tegen een goede verkoopprijs, zonder kosten en met duidelijke afspraken die netjes worden vastgelegd bij een notaris. Heeft u al een makelaar in de arm genomen? Geen probleem. Wij nemen nooit zonder uw toestemming contact op met uw makelaar. Zo denken wij graag met u mee.

Met alle gemak uw woning verkopen?

Hoe werkt een vastgoed opkoper?

Heeft u interesse in een snelle verkoop van uw woning? Wij brengen graag geheel vrijblijvend een interessant bod uit. Klinkt dat bod u goed in de oren? Dan brengen wij u snel een bezoek om uw woning te bezichtigen. Op basis daarvan doen wij u een definitief bod. Als u ook daarmee akkoord gaat is uw woning verkocht. Natuurlijk maken we daarover eerst duidelijke afspraken die vastgelegd worden bij de notaris. Heeft u het contract getekend? Dan ontvangt u direct de koopsom op uw rekening. Zo snel kan het gaan!

Vrijblijvend bod op uw woning ontvangen?

Een vastgoed opkoper biedt zekerheid

Soms is het fijn om zekerheid te hebben over de verkoop van uw woning. Daarom is het inschakelen van een vastgoed opkoper een slim idee. Natuurlijk zijn er bij ons geen addertjes onder het gras en zijn er geen verborgen kosten. De notaris die alles vastlegt hoeft uiteraard ook niet door u te worden betaald. Die kosten nemen wij voor onze rekening.  

Wilt u meer weten over het inschakelen van een vastgoed opkoper? Lees dan meer over onze werkwijze en bekijk de ervaringen van anderen. Wilt u graag een bod laten uitbrengen op uw woning? Geef direct uw gegevens op en wij brengen binnen een werkdag een interessant bod uit.

Meer vragen of gewoon een prettig gesprek?