Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed
Gegarandeerd woning verkopen

Gegarandeerd woning verkopen

Gegarandeerd uw woning verkopen

Gegarandeerd uw woning verkopen is in meerdere situaties erg prettig. Wellicht heeft u van alles al geprobeerd om kopers aan te trekken voor uw woning, maar heeft dit helaas tot teleurstellende resultaten geleid. Misschien zit u nu in de situatie van dubbele hypotheeklasten of is er haast geboden bij de verkoop van uw woning vanwege een onvoorziene vervelende gebeurtenis zoals scheiding. Gelukkig heeft Voesenek Vastgoed een eenvoudige oplossing om gegarandeerd uw woning te verkopen; de directe opkoop van uw woning. Bovendien kunt u hiermee duizenden euro’s aan makelaars- en bemiddelingskosten besparen.

Gegarandeerd uw woning verkopen aan Voesenek Vastgoed is geen valse belofte

De opkoop van uw woning verloopt eenvoudig en snel. Ongeacht de situatie, kunt u vertrouwen op onze snelle en professionele service. Het is niet voor niets dat wij voor vele cliënten - zowel particulieren en bedrijven - het vertrouwde adres zijn voor de gegarandeerde verkoop van vastgoed. In tegenstelling tot andere organisaties, zijn wij niet afhankelijk van externe financiële middelen. Daardoor kunnen wij snel schakelen waardoor u gegarandeerd uw woning aan ons kunt verkopen.

Wat moet u weten over het gegarandeerd verkopen van uw woning aan Voesenek Vastgoed?

U bent vast benieuwd naar het proces achter het gegarandeerd verkopen van uw woning aan Voesenek Vastgoed.

  • Hoe snel gaat het gegarandeerd verkopen van uw woning? Heel snel! Bij de woningbezichtiging kunnen wij direct een definitief bod uitbrengen. Feit; wij doen niet aan ontbindingen!
  • Akkoord met het bod? Dan leggen wij onze afspraken vast in de koopovereenkomst. Gefeliciteerd, uw woning is na het ondertekenen gegarandeerd aan ons verkocht.
  • De koopovereenkomst zal doorgezonden worden naar de notaris voor de eigendomsoverdracht waarna u het afgesproken bedrag op uw rekening ontvangt. Indien u wenst, is een voorschot op de koopsom zelfs mogelijk.
Veelgestelde vragen

Wilt u ook gegarandeerd uw woning verkopen aan Voesenek Vastgoed?

Neem contact met ons op en wij zorgen gegarandeerd voor het verkopen van uw woning. Vrijblijvend bespreken wij alle opties en geven wij antwoord op al uw vragen. 

Liever teruggebeld worden?