Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Redenen voor verkoop aan opkoper? Misschien juist nu wel verstandig.

De huizenmarkt zit in de lift. Stijgende prijzen en huizen die al verkocht worden voordat deze op Funda gepubliceerd worden. Veel mensen overwegen zelfs om een huis te kopen voordat het eigen huis verkocht is. Dit om maar niet buiten de "boot" te vallen. Wij bieden u een directe verkoop van uw huis, dat veel voordelen voor u heeft.

Misschien herkenbaar voor u; dat mooie huis waar u graag wilt wonen ziet u plots op internet verschijnen. U belt de makelaar en maakt een afspraak om dat mooie huis te bezichtigen. Het is helemaal wat u zoekt. Besluit een afspraak te maken bij een geldverstrekker, helaas hebben ze pas volgende week tijd. In afwachting van uw afspraak belt u de makelaar om te zeggen dat u interesse heeft en zeer binnenkort een bod te willen doen. Helaas het huis is al verkocht, zegt de makelaar.

Dit en nog vele andere obstakels zijn er als uw eigen woning nog niet verkocht is. Stelt u zich eens voor; dat u tijdens die bezichtiging al een bod had kunnen doen omdat uw huis al verkocht is. Dat bod had u kracht bij kunnen zetten omdat wij van Voesenek Vastgoed kopen zonder ontbindende voorwaarden. U bent bij ons verzekerd dat u het geld ontvangt. Daarnaast kan u ook verhuizen op een datum die u zelf mag uitkiezen.

Geen hals over kop verhuizen, maar rustig en zonder stress verhuizen naar uw droomhuis? Dat kan!

Wij bieden een directe verkoop van uw woning. Wij kopen uw huis en u bepaald wanneer u wilt verhuizen daar helpen wij desgewenst ook nog mee.

Bent u op zoek een andere woning en wilt u snel stappen zetten, neem gerust contact met ons, wij helpen graag.

 

Terug

Heeft u nog vragen?