Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Naar seniorenwoning verhuizen? Uw woning alvast verkopen?

Veel ouderen zijn bereid hun huis te verlaten om een woning te betrekken die meer is afgestemd op hun levensfase. Probleem is echter dat er een groot tekort is aan seniorenwoningen en woningen die zijn aangepast aan mensen met een beperking. Hierdoor is er een grote wachtlijst waardoor u nooit exact weet wanneer u in uw nieuwe woning kan gaan wonen. 

Het blijkt dat meer dat 90 procent van de senioren bereid is te verhuizen, zodat een partner die zorg nodig heeft daardoor thuis kan blijven wonen. In de helft van de gevallen is het eigen huis ongeschikt om de partner te verzorgen. Het overgrote deel heeft zorgen over de verkoop van het huis waar ze nu in wonen. Wanneer krijg ik mijn appartement en wat doe ik mijn mijn huis? Dat is een veel voorkomende vraag die speelt.

In de praktijk komt het vaak voor dat u ineens vooraan de wachtlijst staat, u zal dan met dubbel woonlasten rekening moeten houden. Wij bieden u een directe verkoop van uw woning maar u mag nog in uw woning blijven totdat uw nieuwe woning beschikbaar komt.

Wilt u graag rustig verhuizen of opzoek gaan naar een nieuwe woning met de garantie dat uw woning verkocht is? Wij van Voesenek Vastgoed kopen direct uw huis en u huurt deze terug.

Wilt u meer informatie over welk onderwerp dan ook, wij helpen u graag. Alle mogelijke manieren om met ons in contact te komen staan hier

Terug

Heeft u nog vragen?

Core Warning:PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/php81/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20210902/imagick.so' - /usr/local/php81/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20210902/imagick.so: undefined symbol: zend_ce_countable