Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Te koop; Vinkeveense TV-villa

Ongeveer twee jaar na de aankoop van de kapitale villa aan de Groenlandsekade in Vinkeveen is de eigenaar een Aziatische zakenman op zoek naar een koper. De voormalige tv-villa staat te koop voor een vraagprijs van 6,5 miljoen euro.

Voor dat bedrag krijg je 1.100 vierkante meter woonoppervlak, een landgoed van 10.000 vierkante meter, een inpandig zwembad, een jachthaven, plek voor 25 auto's, een sauna, poolkamer, fitnessruimte, een wijnkelder en als kers op de taart een helikopterlandingsplaats. Dat meldt de beschrijving op Funda.nl.

In 2013 stond het optrekje voor het eerst op op Funda. Toenmalig eigenaar een zakenman en oud-doelman van FC Utrecht, vroeg er destijds 9,2 miljoen euro voor, maar zakte later naar 7,45 miljoen euro. 

Een jaar later huurde tv-productiemaatschappij Talpa die beide huizen. Vanuit de Vinkeveense villa zou een reality-datingprogramma de kijkcijferlijsten moeten bestormen. Is this love? werd na tegenvallende kijkcijfers van de buis gehaald. 

In 2015 kocht de huidige eigenaar het onderkomen voor 6.750.000 euro, blijkt uit kadastrale gegevens. 

Twee jaar later wilde hij er alweer vanaf. Vorig jaar stond de villa aan de Groenlandsekade 69 voor 7,5 miljoen euro te koop. Inmiddels is de vraagprijs met 1 miljoen euro gezakt. 

Bent u ook op zoek naar een woning? Kijk dan eens in ons aanbod voor betaalbare woningen die snel beschikbaar zijn. Of staat uw woning ook al langer te koop en wilt u nu echt snel verkopen? Neem dan contact met ons op.

 

Terug

Heeft u nog vragen?