Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Te koop NAC- stadion. Een bod mag u doen tot 18 oktober 2017!

De huidige eigenaar gemeente Breda is op zoek te zijn naar kopers voor het NAC-stadion. In 2003 heeft de gemeente het stadion gekocht, om het voortbestaan van NAC Breda en het behoud van betaald voetbal voor de stad veilig te stellen. Het definitieve aankoopbedrag was 15,3 miljoen euro. NAC Breda huurt het stadion van de gemeente een verkoop zal waarschijnlijk voordelig zijn voor de club.

Bij een verkoop aan een commerciële partij moet de gemeente waarschijnlijk een flink verlies nemen. Het stadion staat nog steeds voor zo’n vijftien miljoen in de boeken, een bedrag dat een koper er niet voor gaat neertellen. Bronnen rond NAC melden dat een bedrag van vijf miljoen reëel zou zijn. Met zo’n aankoopbedrag zou de huur van NAC fors omlaag kunnen.

Wie nu echt de potentiele kandidaten zijn is onduidelijk. De gemeente wil de namen niet prijsgeven. 

De investeerders zouden ook interesse hebben in de club NAC zelf. Er is zeker nog geen concreet bod, maar de interesse en belangstelling zijn er. 

Als inderdaad een exploitant of nieuwe eigenaar gevonden wordt, keert de relatie tussen NAC en Breda weer terug naar de basis. Namelijk dat NAC bijdraagt aan de naamsbekendheid van de stad en in de harten van de Bredanaar zit.  

Een stadion kopen gaat ons echt te ver, wel willen wij graag uw huis kopen. Uw huis vandaag verkopen? Dat kan!

Terug

Heeft u nog vragen?