Voesenek Vastgoed
Voesenek Vastgoed

Zo kunt u snel uw klushuis verkopen

Bijvoorbeeld wanneer ouders, grootouders of een ander familielid overlijdt dan is er soms sprake van een eigen woning die ten deel valt aan de erfgenamen. Een klushuis verkopen is echter niet altijd even makkelijk. Als de vorige bewoners al op leeftijd waren dan is er vaak langdurig geen onderhoud gepleegd en ligt er dus een behoorlijke klus voor de nieuwe eigenaren. Veel mensen vinden een klushuis verkopen dan ook niet echt een aantrekkelijke opgave. Ook veel makelaars zien dit niet zo zitten en dat uit zich dan in een lage verkoopprijs of zelfs de weigering de woning in de verkoop te nemen. 

Een klushuis verkopen is heel goed mogelijk

Maar voor een klushuis verkopen is wel degelijk een markt. Er zijn echt nog genoeg mensen te vinden die het heerlijk vinden om een huis helemaal naar hun eigen smaak op te knappen. Zij zien er niet tegenop om hier een aantal jaren over te doen. Een klushuis kopen is zelfs iets waar een bepaalde groep huizenkopers bewust naar op zoek is. Voesenek Vastgoed is dan ook zeker niet terughoudend. Een klushuis kopen doen we regelmatig. Dit betekent dat u snel van het huis uit bijvoorbeeld een erfenis af bent en er ook nog een goede prijs voor krijgt. 

Laat ons uw klushuis beoordelen

Wilt u uw klushuis verkopen? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak voor een bezichtiging en u ontvangt een vrijblijvend bod op uw huis. U kunt uw klushuis dan verkopen, maar het staat u uiteraard ook vrij om het bod af te wijzen. Denk hier echter wel goed over na, want hoe langer een huis te koop staat, hoe verder de kosten oplopen en wellicht daalt de prijs. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of bel ons op, voor een afspraak.

Wij wachten op je aanvraag

Ook interessant: